Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Εκτεθειμένος ο κ Νανόπουλος: Σπαταλήθηκαν τα χρήματα πού ήταν για την αποκατάσταση γηπέδου του Σολομού

Εκτεθειμένος ο κ Νανόπουλος: Σπαταλήθηκαν τα χρήματα πού ήταν για την αποκατάσταση  γηπέδου του Σολομού
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ « ΖΟΡΜΠΑ»
Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Το γήπεδο καταστράφηκε απο τα έντονα καιρικά φαινόμενα του «ΖΟΡΜΠΑ». Το πρώτο έργο που υποβάλαμε και εγκρίθηκε να αποκατασταθεί ήταν το γήπεδο του Σολομού, που εμείς ως δημοτική αρχή κατασκευάσαμε. Ένα γήπεδο στολίδι σε ένα χώρο που έπαιζαν πολλές ομάδες εκτός της ομάδας του Σολομού.
Η θέση του και οι κλιματολογικές συνθήκες του χώρου άριστες, ιδιαίτερα για προετοιμασίες ομάδων ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων. Οι τρεις εργολαβίες συνολικού προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών υπογράφηκαν, πριν την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα δημοτική αρχή .
Αρκετές φορές έθεσα δημόσια το θέμα της αποκατάστασης του γηπέδου και ισάριθμες απαντήσεις έλαβα, ότι θα γίνει η αποκατάσταση!!!Γνωρίζω ότι το ίδιο ζήτησε και ο πρόεδρος και το ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Τα χρήματα δυστυχώς σπαταλήθηκαν αλλού και είναι εκτεθειμένος και ο κ. Νανόπουλος και ο κ. Πούρος. Το γήπεδο πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί με πόρους του Δήμου. Η αλλαγή θέσης είναι η δικαιολογία για να μην γίνει τίποτα.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα ένα γήπεδο που στοίχισε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ να το εγκαταλείπεις για 200.000 ευρώ που απαιτούνται για να αποκατασταθεί και να γίνει ακόμα πιο σύγχρονο .

About Μαρία Νικολοπούλου