Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ελληνικά τουριστικά γραφεία: Από 59€ την ημέρα όλα πληρωμένα οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ευρώπη

Ελληνικά τουριστικά γραφεία: Από 59€ την ημέρα όλα πληρωμένα οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ευρώπη

Μεγάλη ποικιλία, αλλά και σε καλές τιμές πωλούνται τα εκδρομικά πακέτα που έχουν δημιουργήσει μεγάλα και μικρά ταξιδιωτικά γραφεία της χώρας μας.

Τα πρώτα ανέμελα Χριστούγεννα μετά από τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας πρόκειται να περάσουν και οι Έλληνες ταξιδιώτες, με τα Τουριστικά Γραφεία της χώρας να έχουν ετοιμάσει μεγάλη ποικιλία από προτάσεις στους δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης και του κόσμου και μάλιστα σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές.

Τα οργανωμένα πακέτα διακοπών για τη φετινή εορταστική περίοδο είναι εδώ και αρκετό καιρό προς πώληση, με ταξιδιώτες από όλη τη χώρα να αναζητούν τις καλύτερες προτάσεις για να περάσουν λίγες ημέρες στις λαμπερές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και σε εξωτικούςπροορισμούς.

Η έρευνα  στα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Αθήνας, έδειξε ότι αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα πολλά ταξίδια, σε τιμές ιδιαίτερα οικονομικές, που επιτρέπουν ακόμα και σε ολόκληρες οικογένειες να αποδράσουν. Μάλιστα για όσους επιλέξουν να κάνουν τις διακοπές τους λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ή και αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, μπορούν να βρουν οργανωμένα πακέτα που ξεκινούν από 59 ευρώ το άτομο την ημέρα.

Συγκεκριμένα, τα ταξίδια με συνδυασμό οδικής μεταφοράς με αεροπλάνο, όχι μόνο έχουν χαμηλές τιμές, αλλά χαρίζουν στους ταξιδιώτες την εμπειρία να δουν περισσότερα μέρη, καθώς περνούν.

Ένα τέτοιο πακέτο έχει δημιουργήσει το τουριστικό γραφείο Signature Travel για πριν τα Χριστούγεννα. Πέντε ημέρες στο Βελιγράδι, τη Βουδαπέστη και τη Βιέννη, που ξεκινά από την Αθήνα με πούλμαν και επιστρέφει από τη βασίλισσα των Χριστουγέννων Βιέννη με αεροπλάνο.

Το κόστος αυτής της εκδρομής ανέρχεται σε 295 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει τις οδικές μεταφορές, το αεροπορικό εισιτήριο της επιστροφής, τη διαμονή σε ξενοδοχεία με πρωϊνό, τρία δείπνα ή γεύματα, ξεναγήσεις και εκδρομές στις πόλεις και την ταξιδιωτική ασφάλιση.

Μέσα στην καρδιά των εορτών, μια άλλη 7ήμερη εκδρομή στις Κάτω Χώρες που περιλαμβάνει Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Γάνδη, Μπρυζ, Λουξεμβούργο, Ντινάν, Χάγη, Ντελφτ, Ρότερνταμ, Zaanse Schans, Μάρκεν και Βόλενταμ, κοστίζει συνολικά 695 ευρώ το άτομο για όσους κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους. Η Ιορδανία και η Αίγυπτος είναι επίσης ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμοί για την ερχόμενη εορταστική περίοδο με τα πακέτα για 8 ημέρες για το πολιτισμικό πανόραμα στην Ιορδανία να ξεκινούν από 1.030 ευρώ το άτομο, ενώ το 5ήμερο στην Αίγυπτο από 575€.

Τα ταξίδια που έχουν ετοιμάσει τα ελληνικά τουριστικά γραφεία για μακρινούς προορισμούς, επίσης επιλέγονται από αρκετούς, που θέλουν να ζήσουν κάτι διαφορετικό. Για εκείνους που θέλουν να κάνουν ηλιόλουστα Χριστούγεννα στην Αυστραλία και για 12 ημέρες θα πληρώσουν από 3.990 ευρώ, τιμή που περιλαμβάνει τα πάντα.

Δεκαέξι ημέρες στο Περού κοστίζουν από 3.290 ευρώ, ενώ ένα Χριστουγεννιάτικο σαφάρι στην Κένυα κοστίζει από 2.795 ευρώ.

Εξωτικές διακοπές θα περάσουν τις γιορτές όσοι έχουν να ξοδέψουν για παράδειγμα 3.750 ευρώ για 10 ημέρες τα Χριστούγεννα στα πάρκα της Τανζανίας και στην εξωτική Ζανζιβάρη, ή από 1.890 ευρώ για 9 μέρες στην Κούβα.

Ένα εορταστικό ταξίδι στην Ινδοκίνα μέσα στις γιορτές και για 15 ημέρες θα κοστίσει από 2.395 ευρώ, ενώ 10 ημέρες στη Νέα Υόρκη ξεκινούν από 1.399 ευρώ.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία που πωλούν τα παραπάνω εκδρομικά πακέτα είναι τα: Signatuter Travel, Manessis Travel, Cosmorama και Mideast Travel.

news247.gr

About Μαρία Νικολοπούλου