Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Επικό σκηνικό στο MEGA – Κέρασαν κόλλυβα την Ματίνα Παγώνη κι έγινε… έξαλλη

Επικό σκηνικό στο MEGA – Κέρασαν κόλλυβα την Ματίνα Παγώνη κι έγινε… έξαλλη

Επικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην “Κοινωνία Ώρα MEGA” όταν η Ανθή Βούλγαρη κέρασε… κόλλυβα την Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έγινε έξαλλη λέγοντας μάλιστα πως επειδή είναι προληπτική, αν δεν πάρουν τα κόλλυβα από μπροστά της θα αποχωρήσει από το στούντιο. Παρά την έντονη αντίδρασή της, η παρουσιάστρια επέμενε να της προσφέρει κόλλυβα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να ρωτά αν είναι όντως superfood.

Το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου με την Ανθή Βούλγαρη να δημοσιεύει τη συνέχεια με story στο Instagram. “Σήκω και φύγε γιατί θα σε ξεμαλλιάσω, μόνο αυτό έχω να σου πω. Είμαι προληπτική, δεν το καταλαβαίνεις;” φαίνεται να της λέει η Ματίνα Παγώνη.

“Για να ξορκίσουμε το κακό” συνεχίζει η δημοσιογράφος με την Ματίνα Παγώνη να της απαντά σε υψηλό τόνο “το κακό είσαι εσύ”.

 

Επικό σκηνικό στο MEGA – Κέρασαν κόλλυβα την Ματίνα Παγώνη κι έγινε… έξαλλη

Έξαλλη έγινε η Ματίνα Παγώνη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” καθώς το καλωσόρισμα που της επεφύλασσαν οι παρουσιαστές νωρίς το πρωί της Παρασκευής δεν της άρεσε καθόλου.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη προσέφερε κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη με την ίδια να μην πιστεύει στα μάτια της. “Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες” είπε η δημοσιογράφος με την Ματίνα Παγώνη να απαντά: “Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα”.

Η Ανθή Βούλγαρη ωστόσο δεν έκανε πίσω… “Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κύριε Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;” φώναζε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ με τον  Ιορδάνη Χασαπόπουλο να την ρωτά αν τα κόλλυβα θεωρούνται superfood.

enikos.gr

About Μαρία Νικολοπούλου