Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Επιστροφή στη μόδα για τις παχουλές!

webkorinthos. gr
Θέλετε τα ρούχα σας να δείχνουν πιο όμορφα επάνω σας;
Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά μόδας που βοηθούν να δείχνετε πιο αδύνατες και πιο ψηλές, ακόμα και αν έχετε παραπανίσια κιλά ή η φύση δεν σας προίκισε με το επιθυμητό ύψος.
Τα ρούχα αυτά δημιουργούν ένα εντυπωσιακό οπτικό εφέ, κάνοντάς σε να δείχνεις πιο λεπτή .
21728468_1447154201988319_2067110915625983465_n-570x570
                                                               Αγορά από εδώ  charmxxl.gr
Δοκιμασμένα από όλες τις σταρ του Χόλιγουντ και αγαπημένα των μεγαλύτερων ειδικών στο styling.
Aυτά τα μαγικά τρικ είναι τόσο απλά όσο δεν φαντάζεσαι. Το σημαντικότερο; Δεν χρειάζεται να αγοράσεις όλα αυτά τα ρούχα απλά να τα βγάλεις από την ντουλάπα σου και να τα δοκιμάσεις .
 
1.    Να φοράς τακούνια.
Untitled-1
                                                       Αγορά από εδώ  charmxxl.gr
Η αλήθεια είναι πως το ύψος κολακεύει. Όσο ψηλότερη φαίνεται μια γυναίκα, τόσο λιγότερο φαίνονται τα περιττά κιλά. Τα ψηλά τακούνια προσθέτουν αυτόματα στα πόδια 10-12 πόντους και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό και συνάμα εντυπωσιακό!Φορέστε ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ύψος. Οι γόβες και τα ξώφτερνα είναι μία θαυμάσια επιλογή αλλά μείνετε μακριά από τα παπούτσια που έχουν μπαρέτα, διότι κόβουν την πολυπόθητη κάθετη γραμμή και σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές.
2.    Μην φοράς ρούχα με πιέτες.
Untitled-1
 Όταν έχεις παραπάνω κιλά οι πιέτες είναι απαγορευτικές, διότι προσδίδουν έξτρα πόντους και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να «καμουφλάρουν» το σώμα στα σημεία που έχει περιττά κιλά. Συνεπώς προτίμησε ίσιες γραμμές και άφησε τα ρούχα με πιέτες στη ντουλάπα!
3.    Δώσε έμφαση στα εσώρουχα!
14027591
Προτίμησε να μη φοράς στενά εσώρουχα, διότι θα πιέζουν το δέρμα με αποτέλεσμα να εξέχουν τα λεγόμενα «πιασιματάκια» και αυτό ακόμα και φορώντας ρούχα να δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που κάθε άλλο παρά κολακεύει.
Από την άλλη, υπενθυμίζουμε πως είναι λάθος να φοράς φαρδιά εσώρουχα, διότι και αυτά θα διαγράφονται μέσα από τα ρούχα σου και το αποτέλεσμα δεν είναι όμορφο στο μάτι.
Τα μπεζ εσώρουχα από ελαστικό ύφασμα, ώστε να»μαζεύουν» το σώμα, στο σωστό νούμερο (ούτε στενά, ούτε φαρδιά) και ιδανικά χωρίς ραφές για να μην διαγράφουν είναι τα πιο κολακευτικά για κάθε γυναίκα.
Αν θέλετε να δείχνετε πιο λεπτή, επιλέξτε εσώρουχα που συγκρατούν την κοιλιά και ανορθώνουν το στήθος.
Σημαντικό είναι να δοκιμάζετε προσεκτικά τα εσώρουχα πριν τα αγοράσετε. Aν το πρόβλημά σας εστιάζεται στην κοιλιά και το στομάχι, μην πείτε όχι σε έναν καλό κορσέ.
 
4.    Η σωστή φούστα κάνει τη διαφορά!
 

ATH_0541
                                                            Αγορά από εδώ  charmxxl.gr
Αν είσαι ψηλή, οι μακριές φούστες είναι ένα ακόμα ατού για να δείξεις πιο κομψή. Οι μακριές φούστες μέχρι τον αστράγαλο δημιουργούν το εφέ μιας μακρόστενης, κομψής σιλουέτας, αφού δεν «κόβουν» το σώμα πουθενά. Το look που δημιουργούν είναι εντυπωσιακό και παράλληλα κρύβει τα περιττά κιλά. Αν είσαι πιο μικρόσωμη, προτίμησε φούστες μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο.
 
5.  Το μέγεθος μετράει.
Καταγραφή                                                     Αγορά από εδώ  charmxxl.gr
Μια παχουλή γυναίκα δεν πρέπει να φοράει φαρδιά ρούχα, διότι τις περισσότερες φορές την δείχνουν πιο εύσωμη απ’ ότι πραγματικά είναι, παρόλο που εκείνη τα προτιμά γιατί θεωρεί πως την «κρύβουν». Όμως, ούτε τα στενά είναι ιδανικά. Σίγουρα δεν κολακεύουν καμία γυναίκα που έχει περιττά κιλά, ενώ επιπλέον τη στενεύουν δημιουργώντας της και κακή διάθεση. Ηθικό (και στιλιστικό) δίδαγμα: Να φοράς πάντα το μέγεθος που σου ταιριάζει!
6.    Δείξε μου το μοτίβο σου να σου πω ποια είσαι!
ATH_1268
                                 Αγορά από εδώ  charmxxl.gr
Να αποφεύγεις ρούχα με κάθετες ή οριζόντιες ρίγες, γιατί συνήθως προσθέτουν σε όγκο. Γενικά, προτίμησε τις μονοχρωμίες ή τα αφαιρετικά (και μικρά) μοτίβα, που θα σε κάνουν να φαίνεσαι κομψότερη! Αν θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις κάτι ριγέ, οι διαγώνιες ρίγες είναι οι πιο κολακευτικές.
Ένα total συνδυασμός ,μονόχρωμο μαύρο, μπλε σκούρο, μοβ, γκρι συνήθως κολακεύει υπερβολικά τις γυναίκες!
7. Αποφύγετε τα ογκώδη ρούχα.
kimegkuos7
 Δεν υπάρχει λόγος να αποφύγετε κάποια συγκεκριμένα υφάσματα, απλά αποφύγετε τα ρούχα που έχουν όγκο. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να δείχνετε ψηλότερη και όχι φαρδύτερη. Ακόμα και τα πουλόβερ, αν είναι λεπτά, μπορούν να σας δείξουν αδύνατες και ψηλότερες.
8. Αποφύγετε τις μεγάλες τσάντες.
_95143571_oversizehandbag_gettyimages-642642406
Οι τεράστιες τσάντες τις περισσότερες φορές υπερισχύουν στο μάτι και κάνουν μία κοντή γυναίκα να δείχνει ακόμα πιο κοντή. Επιλέξτε τσάντες μεσαίου μεγέθους, ώστε να βρίσκονται σε αρμονία με το ύψος σας.
9. Αποφύγετε τις κοντές φούστες και τα κοντά φορέματα.
Untitled-1
Παρά το γεγονός ότι τα μίνι ενδείκνυνται για τις γυναίκες με μακριά και λεπτά πόδια, δεν ισχύει το ίδιο για τις κοντύτερες γυναίκες. Το στρίφωμα της μίνι φούστας ή του φορέματος, όταν το φοράει μία κοντή γυναίκα, φτάνει στη μέση του μηρού της με αποτέλεσμα να τραβάει περισσότερο το βλέμμα και να δείχνει το πόδι ακόμα κοντύτερο.
 
10. Επιλέξτε παντελόνια σε ίσια γραμμή. 
Καταγραφή
                                                            Αγορά από εδώ  charmxxl.gr
Καταγραφή
                                                     Αγορά από εδώ  charmxxl.gr
Το τζιν και τα παντελόνια σας θα πρέπει να είναι σε ίσια γραμμή. Εάν θέλετε να δείχνετε πιο λεπτή, επιλέξτε παντελόνια χωρίς ρεβέρ, χωρίς φαρδιές τσέπες και χωρίς πιέτες. Τα υφασμάτινα παντελόνια σε ίσιες γραμμές κολακεύουν  .
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Κορίνθου Charmxxl θα βρείτε γυναικεία ενδύματα που απευθύνονται σε γυναίκες που δεν θα τις  χαρακτήριζες αδύνατες,  αλλά μπορούν  έστω και με μερικά κιλά επιπλέον  να είναι θηλυκές και πολύ, πολύ γοητευτικές όταν ντυθούν σωστά .

About Μαρία Νικολοπούλου