Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Εύκολοι τρόποι για να ανανεώσεις το σπίτι σου για την άνοιξη!

Εύκολοι τρόποι για να ανανεώσεις το σπίτι σου για την άνοιξη!

Υπάρχει κάτι εντελώς αναζωογονητικό στην άνοιξη. Μετά από μήνες κρύου και θλιβερού καιρού, πολλοί από εμάς νιώθουμε την ανάγκη να καλλωπίσουμε τα σπίτια μας και να αγκαλιάσουμε την ενέργεια που έρχεται με τη νέα σεζόν. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε για να δώσετε στο χώρο σας μια φρέσκια αίσθηση.

Εάν θέλετε  να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς να κάνετε μια δραστική αλλαγή , εδώ είναι μερικοί εύκολοι τρόποι για να αγκαλιάσετε και να καλωσορίσετε την άνοιξη μέσα και έξω.

Επενδύστε σε φωτεινά χρώματα

Χαλί με ριχτάρι σε έντονα χρώματα, δερμάτινο καναπέ και φυτό στο τραπέζι

Η άνοιξη είναι μια εποχή αναγέννησης και ανανέωσης στην ύπαιθρο, οπότε προσπαθήστε να το μιμηθείτε και στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Ενώ αυτά τα σκούρα χρώματα αναδείκνυαν τον χειμώνα, ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσετε με παστέλ ή ακόμα και έντονα νέον. Η αλλαγή ενός χαλιού για κάτι πιο φωτεινό είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενσωματώσετε ένα φρέσκο ​​χρώμα.

Διακοσμήστε με λουλούδια

Ανοιξιάτικα λουλούδια σε ένα βάζο σε ένα τραπέζι σε κοντινό πλάνο

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ενημερώσετε οποιοδήποτε δωμάτιο είναι να προσθέσετε ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια. Από νάρκισσους και τουλίπες μέχρι κλωνάρια ευκαλύπτου και υάκινθους, επωφεληθείτε από όλα αυτά τα λουλούδια στο τοπικό ανθοπωλείο σας. Η διακόσμηση με φρέσκα λουλούδια είναι εύκολη και μπορεί να γίνει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Ανάμεσα σε εντυπωσιακά κεντρικά κομμάτια και φιλικά προς το κομοδίνο βάζα με μπουμπούκια, δεν υπάρχει μέρος στο σπίτι σας που να μην να έχει χώρο για λίγα λουλούδια.

Χρησιμοποιήστε ελαφρύτερα υφάσματα

Πολύχρωμα μαξιλάρια και ρίξτε έναν γαλαζογκρι καναπέ

Αφαιρέστε τα βαριά ριχτάρια από ψεύτικη γούνα και τις πλεκτές κουβέρτες και αντικαταστήστε τα με ελαφρύτερα υφάσματα, όπως βαμβακερά ή λινά. Η τοποθέτηση λευκών και απαλών ροζ αποχρώσεων μπορεί να είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσετε ένα έντονο χρώμα, διατηρώντας τον χώρο σας ουδέτερο.

Προσθέστε πράσινο

Μπανανιά σε εσωτερική γωνία με πράσινους τοίχους

 Αν έχετε θυσιάσει μερικά φυτά εσωτερικού χώρου στη χειμερινή περίοδο, αντικαταστήστε τα με νέο πράσινο. Πριν αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα σωστά φυτά για τον φωτισμό σας για να διασφαλίσετε ότι θα επιβιώσουν μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Βάψτε ένα δωμάτιο

Λουλούδια και φυτά κάκτων στο τραπέζι στο δωμάτιο βαμμένα πράσινα

Εάν έχετε ένα Σαββατοκύριακο ελεύθερο, σκεφτείτε να βάψετε ξανά ένα δωμάτιο για μια γρήγορη και εύκολη ανανέωση. Το πράσινο είναι το χρώμα της αναζωογόνησης και της αναγέννησης, και ως εκ τούτου είναι μια εξαιρετική επιλογή για να καλωσορίσετε μια νέα σεζόν.

Αλλάξτε μαξιλάρια

Λουλούδια στο τραπεζάκι του καφέ ως κεντρικό στοιχείο του πολύχρωμου δωματίου

Ψάχνετε για μια εύκολη αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε σε ένα μόνο απόγευμα; Αλλάξτε μαξιλάρια και κουβέρτες σε όλο το σπίτι σας για μια γρήγορη ανανέωση που απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια. Είτε επιλέγετε φωτεινά μαξιλάρια  είτε θέλετε κάτι λίγο πιο ουδέτερο, η εναλλαγή υφασμάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ένα δωμάτιο να φαίνεται ολοκαίνουργιο.

Προσθέστε καλάθια για να μειώσετε την ακαταστασία

Λευκό δωμάτιο με μαύρη καρέκλα και ροζ καλάθι δαπέδου

Είναι η εποχή του ανοιξιάτικου καθαρισμού. Και η προσθήκη ενός ή δύο καλαθιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε την ακαταστασία και να αλλάξετε την εμφάνισή σας. Ένα υπέροχο υφαντό καλάθι είναι το τέλειο αξεσουάρ για να αποθηκεύσετε τα πάντα, από κουβέρτες μέχρι παιχνίδια για σκύλους και λούτρινα ζωάκια, ενώ παράλληλα φαίνεται κομψό.

Αλλάξτε την κουρτίνα του μπάνιου σας

Μπάνιο με πολύχρωμη ταπετσαρία και λευκή κουρτίνα μπάνιου

 Η αλλαγή μιας κουρτίνας μπάνιου είναι ένας εξαιρετικά απλός τρόπος για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε ανανεώσει ολόκληρο το μπάνιο σας. Επιλέξτε ένα ελαφρύ και φωτεινό στυλ που να συντονίζεται με την υπάρχουσα διακόσμηση και τα φωτιστικά σας.

hernews.gr

About Μαρία Νικολοπούλου