Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σπανούλη από την εθνική ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σπανούλη από την εθνική ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι σε θέση λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα να ενισχύσει την εθνική στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά. Ο πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στην Ιστορία της Euroleague πέρασε από το ΟΑΚΑ πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης και ευχαρίστησε τους παίκτες και τα μέλη του τιμ. Ο Σπανούλης, εξέφρασε δε την πεποίθηση πως «παρά τις ατυχίες, υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος».

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι και από σήμερα αποχώρησε από την τελική ευθεία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Ο Σπανούλης έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ στην αρχή της απογευματινής προπόνησης, προκειμένου να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της ομάδας για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαν, να εκφράσει τη στενοχώρια του που δεν θα μπορέσει να είναι μέλος της προσπάθειας και κυρίως την πεποίθησή του ότι παρά τις ατυχίες, υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος».

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

About Μαρία Νικολοπούλου