Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η ζωή της Μαρίας Κίτσου μέσα από 30 φωτογραφίες: Από τα Τρίκαλα & την Θεολογία, στα θεατρικά βραβεία & τις “Άγριες Μέλισσες”

Η ζωή της Μαρίας Κίτσου μέσα από 30 φωτογραφίες: Από τα Τρίκαλα & την Θεολογία, στα θεατρικά βραβεία & τις “Άγριες Μέλισσες”

Τα όμορφα και τα δύσκολα της ζωής της “Ελένης Σταμίρη”…

Η Μαρία Κίτσου, η αγαπημένη μας “Λενιώ” από τις “Άγριες Μέλισσες” είναι σίγουρα μία ιδιαίτερη περίπτωση, τόσο ηθοποιού, όσο και ανθρώπου.

 

 

Ως χαρακτήρας δεν έχει ιδιαίτερες ομοιότητες με την Ελένη Σταμίρη, ωστόσο μοιάζουν σε κάτι: την αποφασιστικότητα.

 

 

Η ταλαντούχα ηθοποιός γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1979 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα.

 

 

Όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και πολύ αυστηρός, ενώ δεν της επέτρεπε ούτε να διαβάζει εξωσχολικά βιβλία, για να μην αποσπάται η προσοχή της από το διάβασμα για το σχολείο

 

Μάλιστα, το πρώτο βιβλίο που της αγόρασε ο πατέρας της – όταν εκείνη του είπε ψέμματα πως τους το είχαν ζητήσει από το φροντιστήριο για την έκθεση – ήταν ο “Ηλίθιος” του Ντοστογιέφσκι.

 

 

Επρόκειτο για ένα έργο καρμικό για την ίδια, καθώς στην πρώτη της παράσταση, στο έργο αυτό και μάλιστα την ημέρα της πρεμιέρας, έχασε τον πατέρα της.

 

 

Αγοροκόριτσο ως παιδί και αθυρόστομη, η Μαρία σπούδασε Θεολογία, όμως την κέρδισε η υποκριτική.

 

 

Τελείωσε την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ήταν “παιδί” του θεάτρου, συμμετέχοντας σε κορυφαίες παραστάσεις του διεθνούς ρεπερτορίου.

 

 

Πολυβραβευμένη, με σπουδαίες συνεργασίες, η Μαρία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 2009, υποδυόμενη την Μαρία Πολυδούρη, στη σειρά «Καρυωτάκης» της ΕΡΤ.

 

 

Ωστόσο, το μεγάλο “μπαμ” για εκείνη έγινε με τον ρόλο της “Ελένης Σταμίρη” στις “Άγριες Μέλισσες” που την έχουν καθιερώσει σε απόλυτη πρωταγωνίστρια.

 

 

Από τα Τρίκαλα, όπου ως μαθήτρια Γυμνασίου, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το θέατρο και μαγεύτηκε από την τέχνη της υποκριτικής, ως το… Διαφάνι, η Μαρία είναι ένα γλυκό και δυναμικό πλάσμα, που το μέλλον – αναμφισβήτητα – της ανήκει.

 

 

Αυτή είναι, λοιπόν, η ζωή της μέσα από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει ανεβάσει στα social media!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπέροχη η Μαρία!

eirinika.gr

About Μαρία Νικολοπούλου