Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία

Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία

Ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα στέλνει για ακόμη μία φορά η ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή τη συμμετοχή της σε αντιπολεμική συναυλία.

«Όχι στον πόλεμο, αλληλεγγύη στους λαούς με κάθε τρόπο» σημειώνει η Νατάσσα Μποφίλιου η οποία δηλώνει ότι δεν επιθυμεί «καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας».

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην αντιπολεμική συναυλία, η Νατάσσα Μποφίλιου θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της κόντρα «στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα την κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων».

Στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα καλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Τούρκικων Σπουδών, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Ιστορικού-Αρχαιολογικού ΕΚΠΑ, ΣΕΤ και ΣΕΤΠ ΠΑΔΑ και οι Σύλλογοι Οικοτρόφων ΝΦΕΕΜΠ, ΦΕΑ και ΑΣΠΑΙΤΕ και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.

Στη συναυλία, όπως έχει γίνει γνωστό θα συμμετέχουν οι: Νατάσα Μποφίλιου, Βιολέτα Ίκαρη και άλλοι καλλιτέχνες, φοιτητικά και μαθητικά συγκροτήματα με σύνθημα: «Δε φτάνει να αγαπάς τον άνθρωπο και την ειρήνη…πρέπει να αγωνίζεσαι για αυτόν!» (Γ. Ρίτσος).

Η ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου:

Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια.
Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή.

Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα.
Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία.

Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη.

Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας.
Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ.

Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Νατάσσα

imerodromos.gr

About Μαρία Νικολοπούλου