Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η Κόρινθος ενδεχομένως θα είναι η πρώτη πόλη της Πελοποννήσου στην οποία θα φτάσει το φυσικό αέριο

Η Κόρινθος ενδεχομένως θα είναι η πρώτη πόλη της Πελοποννήσου στην οποία θα φτάσει το φυσικό αέριο

Συνάντηση για την έλευση του φυσικού αερίου στην Κορινθία πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, όπου μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας  κ. Πελοπίδα Καλλίρη και τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο υποδέχτηκαν τον κ. Μιχάλη Λαμπρόπουλο CEO της EDIL, της εταιρείας που θα διανείμει το φυσικό αέριο στον Δήμο Κορινθίων.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ όπως δήλωσαν από κοινού μετά τη λήξη της συνάντησης, αναλύθηκαν διεξοδικά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ξεκινήσουν εντός του 2021 εντατικά οι εργασίες για την έλευση του φυσικού αερίου.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επικείμενη έλευση του φυσικού αερίου στην Κορινθία:

«Σήμερα έχουμε καλά νέα για την Κορινθία!! Η Κόρινθος ενδεχομένως θα είναι η πρώτη πόλη της Πελοποννήσου στην οποία θα φτάσει το φυσικό αέριο και ελπίζουμε πως θα επεκταθεί σύντομα και πέραν της Κορίνθου. Συζητήσαμε διεξοδικά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να ξεκινήσουν εντατικά οι εργασίες εντός του 2021 για την έλευση του φυσικού αερίου.»

About Μαρία Νικολοπούλου