Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η Ν.Δ. ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του ανθρώπου που κατηγορεί η Μπεκατώρου

Η Ν.Δ. ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του ανθρώπου που κατηγορεί η Μπεκατώρου

Ο νυν αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος, Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο οποίος επίσης εκτελεί χρέη εκπροσώπου της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, είναι ο άνθρωπος που κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου το 1998, όπως κατέθεσε η ίδια η “χρυσή” Ολυμπιονίκης στον Εισαγγελέα.

Ο γνωστός παράγοντας βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου, με 7 διαδοχικές θητείες.

Παράλληλα, ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου, είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της τοπικής Ανατολικής Αττικής. H κομματική του ιδιότητα ανεστάλη μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη ΝΔ.

“Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν”.

 

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο άνθρωπος που κατηγορεί η Σοφία Μπεκατώρου πως την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998, έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με τον σάλο που έχει προκληθεί.

Ο ίδιος μιλώντας στο sports3.gr, ανέφερε πως δεν θα ήθελε να επεκταθεί στο θέμα, προτιμώντας να μιλήσει πρώτα με τον δικηγόρο του.

 

About Μαρία Νικολοπούλου