Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η πρώτη κατάληψη σχολείου στην Κορινθία είναι γεγονός – Αποχή για σχολεία ασφαλή, καθαρά….

Η πρώτη κατάληψη σχολείου στην Κορινθία είναι γεγονός – Αποχή για σχολεία ασφαλή, καθαρά….

Σε αποχή από τα μαθήματα τους οδηγήθηκαν χθες το πρωί, οι μαθητές του Γυμνασίου Λουτρακίου. Στην αποχή συμμετέχουν οι περισσότεροι μαθητές, που αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν και σήμερα για την έλλειψη τήρησης των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στο χώρο του σχολείου τους.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, οι μαθητές κυρίως της Β’ και Γ’ Γυμνασίου, οδηγήθηκαν σε αποχή από τα μαθήματά τους, καθώς όπως καταγγέλλουν μεταξύ άλλων, το μάθημα γίνεται με 25 μαθητές ανά τάξη, ενώ λόγω έλλειψης καθαριστριών, οι τουαλέτες είναι ακάθαρτες και αποτελούν εστίες μικροβίων.

Untitled-1

Εκπαίδευση

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι μαθητές της Α’ Γυμνασίου, κάνουν κανονικά μάθημα αυτή την ώρα, ενώ όσοι λείπουν  από τις τάξεις τους, θα πάρουν απουσίες.

 

Πάντως, όπως ξεκαθάρισαν μαθητές της Β’ Γυμνασίου, μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

 

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της κατάληψης στο Γυμνάσιο Λουτρακίου, άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο κυλικείο του σχολείου. Όπως καταγγέλουν οι μαθητές του Γυμνασίου Λουτρακίου, οι φθορές προκλήθηκαν από παιδιά εκτός σχολείου.

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου