Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η ταβέρνα έκπληξη που θα μας κάνει να πάμε στα Πίσια

Η ταβέρνα έκπληξη που θα μας κάνει να πάμε στα Πίσια

 

Σε απόσταση 15 χλμ. από το Λουτράκι Κορινθίας και 4χλμ από την Περαχώρα και στην καταπράσινη πευκόφυτη ΒΑ πλαγιά της οροσειράς των Γερανείων ορέων, βρίσκεται το χωριό των Πισίων, σε υψόμετρο 650 μέτρων.

Μια βαθιά ρεματιά με πολλά πλατάνια και νερά, δίνει στο χωριό μια ιδιαίτερη ομορφιά.

Στους  πρόποδες των Γερανείων, περιτριγυρισμένο από τα έλατα και την πλούσια βλάστηση του βουνού, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Πίσια, βρίσκεται η ταβέρνα  “Τα Πίσια “

Με εφόδια την γνώση, την εμπειρία αλλά και τον σεβασμό στον πελάτη, στους ντοπιους που το προτιμούν αλλά και στους επισκέπτες και τους εκδρομείς που έρχονται να θαυμάσουν το εκπληκτικό τοπίο, δημιούργησαν έναν χώρο ξεχωριστό, φιλόξενο με ιδιαίτερη καλαισθησία και προσφέρουν εξαιρετική κουζίνα με παραδοσιακά πιάτα, ποικιλία κρεάτων που ψήνονται στα κάρβουνα, μαγειρευτά παραδοσιακά, ορεκτικά  αλλά και σπεσιαλιτέ που βασίζονται σε αγνά παραδοσιακά υλικά, ντόπια κρέατα αλλά και φρέσκα κηπευτικά. Μια πανδαισία γεύσεων.

Η ταβέρνα ΤΑ ΠΙΣΙΑ τα συνδυάζει όλα:

Κοντινός προορισμός, Μαγευτικό τοπίο, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, εξαιρετική κουζίνα, αυθεντικές γεύσεις που θα θυμάστε καιρό!

Τι άλλο θέλετε;

Πλατεία Αγίας Παρασκευής

Πίσια Λουτρακίου

Τηλ. 27440 79463

Kιν. 6945570772 – 6945570779

Περισσότερα εδώ

 

About Μαρία Νικολοπούλου