Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ας θυμηθούμε τα καλά Εστιατόρια – Ταβέρνες της Κορινθίας

Ας θυμηθούμε τα καλά Εστιατόρια – Ταβέρνες της Κορινθίας

Τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας – αποστάσεις, μάσκες, γάντια – άνοιξαν  καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες στην Κορινθία

Οι Κορίνθιοι  μετά το άνοιγμα της εστίασης άρχισαν να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και να ξαναγυρνούν στις κοινωνικές συναναστροφές τους,  ενώ όπως ήταν φυσικό, η κίνηση στους δρόμους της πόλης και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Κορίνθου , είναι καθυμερηνά  αρκετά αυξημένη από το απόγευμα και μετά.

Πολλοί ήταν εξάλλου αυτοί που θέλησαν να κάνουν μία απλή βόλτα, αν και καφετέριες και εστιατόρια στην πλειοψηφία τους γέμισαν τα -ελαφρώς μειωμένα σε αριθμό λόγω απόστασης – τραπεζάκια τους.

Εστιατόρια στη Κορινθία

Δεν έχετε παρά να διαλέξετε! Αμέτρητες είναι οι δυνατότητες να γευθείτε τα παραδοσιακά πιάτα  όπως  γουρουνοπούλα  και γκιόσα  που βρίσκνται στις δόξες τους αυτές τις μέρες , ή την τοπική κουζίνα στις ταβέρνες που βρίσκονται παντού στην Κορινθία
Εκτός από την ελληνική κουζίνα, ιδίως στα πιο τουριστικά μέρη , υπάρχουν πολλά εστιατόρια που προσφέρουν διεθνή κουζίνα σε άριστο επίπεδο, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις καλύτερες σπεσιαλιτέ ιταλικές, κινέζικες, ινδικές, αγγλικές κλπ.
Σε αυτόν τον τομέα σας γνωρίζουμε τα καλύτερα, από άποψη ποιότητας και εξυπηρέτησης, εστιατόρια της Κορινθίας .

 

SEA & SAND BAR – RESTAURANT (κλικ )

SEA & SAND bar – restaurant

 

Εστιατόριο – restaurant

Στο μοναδικό σκηνικό του SEA & SAND  BAR Restaurant, θα δοκιμάσετε πρωτότυπα ορεκτικά, εκλεκτά κρεατικά, φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, εποχιακά ελληνικά προϊόντα, sushi , υπέροχα επιδόρπια,   και  πληθωρικά κοκτέιλ με μουσική υπόκρουση ποιοτικής μουσικής .

 

ΘΕΑΤΡΟ – ΚΑΦΕ – ΦΑΓΗΤΟ & ΓΛΥΚΟ

Κάθε μέρα   το «Θέατρο» βάζει ψηλά τον πήχη της διασκέδασης !!!

ΘΕΑΤΡΟ – Καφέ – Φαγητό & Γλυκό

 

ΘΑΛΑΣΣΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ελληνική – Μεσογειακή κουζίνα και θαλασσινά

ΘΑΛΑΣΣΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΑΛΜΥΡΙΚΙ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΑΙΘΡΙΟ – Ταβέρνα

Καλάδα – Ψαροταβέρνα

ΦΑΡΟΣ – ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ

Μεζεδοποτείον … έτσι απλά

ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ

 

Μενού με..νου Ταβέρνα-Μεζεδοπωλείο

Ο Μπάρμπα Τάσος – Ταβέρνα με Ελληνική και Μεσογειακή Κουζίνα από το 1967

ΜΠΙΤΖΙΟΣ – ΤΑΒΕΡΝΑ

ΚΟΝΑΚΙ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

ΕΝΖΥΜΕ Bakery Pastry Beverage

Aλεξάνδρειο – Εστιατόριο/Καφεζαχαροπλαστείο

CORINTHIAN HOUSE GRILL – Το αγαπημένο στέκι της Κορίνθου !

Το σαββατοκύριακο είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για βόλτα στην Ορεινή Κορινθία  και στις παρυφές της.

Πριν ξεκινήσετε για weekend στον αγαπημένο σας ορεινό προορισμό σημειώστε οπωσδήποτε τις παρακάτω ταβέρνες και εστιατόρια,  για εγγυημένα γευστικές στάσεις.

 

Το Στέκι της Πέγκυς – Παραδοσιακή Ταβέρνα

 

 

Λόγω Τιμής – Ψησταριά / Ταβέρνα

 

ΒΕΡΑΝΤΑ...

Αν είστε λάτρεις της καλής παραδοσιακής κουζίνας και… καλοφαγάς,  υπάρχει η ταβέρνα με καταπληκτική θέα στην παραλία του Σαρωνικού που θα σας ξετρελάνει και θα κάνει την γαστριμαργική σας αναζήτηση, απόδραση από την καθημερινότητα αφού συνδυάζει την εκπληκτική θέα με τις πιο αυθεντικές γευστικές απολαύσεις!

Στην εξοχική ταβέρνα ΒΕΡΑΝΤΑ στο Ρυτό Κορινθίας θα γευτείτε παραδοσιακά πιάτα, με εγγυημένης ποιότητας ντόπια κρέατα και υλικά,  φτιαγμένα με μεράκι και πάντα στις καλύτερες τιμές

Περισσότερα εδώ

καμαρετα-νεο (1)

Το Χιλιομόδι Κορινθίας δεν είναι μόνο ένας τόπος με τον οποίο η φύση έχει υπάρξει πολύ γενναιόδωρη. Είναι ένας τόπος ο οποίος διαθέτει ξεχωριστή προσωπικότητα και πράγματα που σου μένουν αξέχαστα. Ένα από αυτά είναι και η παραδοσιακή ταβέρνα «Καμαρέτα».
Οι μνήμες πολλές και αξιόλογες, όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε κάθε επισκέπτη, Κορίνθιο ή μη. Η εναλλαγή τους με το παρόν μετατρέπει την επίσκεψη στο Χιλιομόδι  όχι απλά σ’ ένα ταξίδι στη φύση, αλλά σε μια μοναδική εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει  χρώματα, αρώματα και γεύσεις με τοπικό χρώμα. Αυτό το «γευστικό» κομμάτι της φιλοξενίας στο Χιλιομόδι  είναι που καλύπτει η «Καμαρέτα», η πιο παλιά ταβέρνα της περιοχής.

Εδώ θα γευτείτε φρέσκα, ντόπια καλοψημένα κρεατικά και μαγειρευτά που σερβίρει με περίσσεια περηφάνεια ο κ. Αντώνης.

Περισσότερα εδώ

Η-ΘΕΑ-ΝΕΟ

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, πάνω σε έναν λόφο στο πανέμορφο Θροφαρί Κορινθίας βρίσκεται η Ορεινή Ταβέρνα «Η ΘΕΑ» που δεν πήρε τυχαία το όνομά της αφού το σημείο που βρίσκεται είναι το καλύτερο «μπαλκόνι» που μπορείτε απολαμβάνοντας το φαγητό σας να θαυμάσετε την θέα προς τον Κορινθιακό, που θα σας ξεκουράσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας…

Πεντανόστιμα φαγητά, παραδοσιακές συνταγές και ψητά της ώρας όλα ψημένα σε χωριάτικο φούρνο.. περισσότερα εδώ

 

Θα δοκιμάσετε τα καλύτερα παϊδάκια που έχετε φάει ποτέ!

 

ΤΑ-7-Φ-ΝΕΟ

H καλύτερη ταβέρνα. Οικονομικά, ποιοτικά και φιλικά…

Όλα ψημένα στα κάρβουνα, αν επιδίδεστε συχνά σε… κρεατοσαφάρι για τα καλύτερα ψητά της Κορινθίας εδώ θα βρείτε πολύ… «ψαχνό».

Παϊδάκια, μπριζόλες, πανσέτες, αρνάκι και γουρουνόπουλο σούβλας, κοκορέτσι,  μπιφτέκια και πολλά άλλα όλα ψημένα σε δυνατή θράκα ζουμερά και τραγανιστά που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε ακόμα και στον τελευταίο μεζέ…

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στα δέντρα η παραδοσιακή ταβέρνα ΤΑ 7 Φ θα σας κλέψει τις εντυπώσεις.  Οι σχάρες δουλεύουν στο φουλ και σας περιμένουν

 περισσότερα εδώ

ΠΙΣΙΑ

Στους  πρόποδες των Γερανείων, περιτριγυρισμένο από τα έλατα και την πλούσια βλάστηση του βουνού, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Πίσια, βρίσκεται η ταβέρνα Τα Πίσια.

Με εφόδια την γνώση, την εμπειρία αλλά και τον σεβασμό στον πελάτη, στους ντόπιους που το προτιμούν αλλά και στους επισκέπτες και τους εκδρομείς που έρχονται να θαυμάσουν το εκπληκτικό τοπίο, δημιούργησαν έναν χώρο ξεχωριστό, φιλόξενο με ιδιαίτερη καλαισθησία και προσφέρουν εξαιρετική κουζίνα με παραδοσιακά πιάτα, ποικιλία κρεάτων που ψήνονται στα κάρβουνα, μαγειρευτά παραδοσιακά, ορεκτικά  αλλά και σπεσιαλιτέ που βασίζονται σε αγνά παραδοσιακά υλικά, ντόπια κρέατα αλλά και φρέσκα κηπευτικά. Μια πανδαισία γεύσεων.

Επικοινωνήσμε σήμερα με την κ.Παππά ιδιοκτήτρια της ταβέρνα η οποία μας ενημέρωσε πως το χωριό δεν έχει κινδυνέψει καθόλου και η φωτιά καίει στην χαράδρα.

Η ταβέρνα ΤΑ ΠΙΣΙΑ τα συνδυάζει όλα:

 περισσότερα εδώ

 

 

webkorinthos.karavokiris

Αυθεντική Ελληνική γραφική ταβέρνα που σερβίρει πλούσια πεντανόστιμα πιάτα με μυρωδάτο κρέας, ψητά της ώρας, φημισμένη για τους φοβερούς μεζέδες της, τους οποίους όχι μόνο τους φτιάχνει πλούσιους και νοστιμότατους, αλλά και με μερακλίδικες γεύσεις!

Παραδοσιακο μενού, ποιοτικά πιάτα και αυθεντικές γεύσεις με λογικές τιμές, σε ένα μαγαζί που θα αγαπήσεις… αυτή είναι η ταβέρνα ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ!
Μια πολύ καλή αφορμή για κοντινή εκδρομή για φαγητό στην Κορινθία και θα φύγετε πάντα χορτάτοι.
Σολομός Κορινθίας

 περισσότερα εδώ

About Μαρία Νικολοπούλου