Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Θέλετε να φορέσετε σορτς στο γραφείο; Σας δείχνουμε 5 τρόπους για να το κάνετε

Θέλετε να φορέσετε σορτς στο γραφείο; Σας δείχνουμε 5 τρόπους για να το κάνετε

Παρακάτω σας δείχνουμε 5 τρόπους για να φορέσετε το αγαπημένο σας σορτς όχι μόνο το σαββατοκύριακο αλλά και τις εργάσιμες ημέρες!

Τζιν βερμούδα + Πουκάμισο

7

Το τζιν παντελόνι τις Παρασκευές στο γραφείο δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά η τζιν βερμούδα σίγουρα είναι! Μπορείτε να κάνετε το look λίγο πιο επίσημο συνδυάζοντας τη βερμούδα με πουκάμισο και είστε έτοιμες για meeting!

Μακρύ σορτς με ψιλές γόβες5

Δεν είστε σίγουρες αν ο διευθυντής σας θα ήταν σύμφωνος με αυτό το σύνολο; Επιλέξτε ένα μακρύ σορτς με ψιλές γόβες και θα καταπλήξετε τους πάντες.

Λινό σορτς + Σακάκι

6

Μια άλλη εύκολη επιλογή για πιο συντηρητικά γραφεία: τα λινά σορτς. Συνδυάστε το δικό σας με πουκάμισο και σακάκι. Η διευθύντριά σας θα το εκτιμήσει πολύ!

Σορτς με τελείωμα δαντέλας

1

Όλα θα φαίνονται συνηθισμένα όσο κάθεστε στο γραφείο σας, αλλά μόλις σηκωθείτε όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό! Οι συνάδελφοί σας θα εύχονταν να είχαν υιοθετήσει κι εκείνες το ίδιο look!

 Σορτς  δερμάτινο + Σακάκι

2

Εντάξει, αυτό το σορτς μπορεί να μην ταιριάζει σε κάθε εργασιακό περιβάλλον αλλά αν μπορείτε να το φορέσετε, προτείνουμε να το συνδυάσετε με σακάκι. Θα φαίνεστε έτοιμες για το οκτάωρο. !

Ασορτί σορτς

3

About Μαρία Νικολοπούλου