Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Tέτα Μπονάτσου: Θα έχει όφελος ο Κορίνθιος πολίτης από την εκλογή του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη ;

Tέτα Μπονάτσου: Θα έχει όφελος ο Κορίνθιος πολίτης από την εκλογή του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Σταυρέλη ;

To συμφέρον του Κορίνθιου πολίτη είναι όντως η εκλογή του Νίκου Σταυρέλη για την θέση του αυριανού δημάρχου Κορινθίων;

Υπάρχουν σοβαροί λόγοι που έπεισαν εμένα προσωπικά για την συμπόρευση μαζί του , αλλά αισθάνομαι την ανάγκη  πως πρέπει να ενημερωθεί κυρίως ο απλός πολίτης για το πρόγραμμά του συνδυασμού γιατί είναι προς όφελος του και  γιατί θα πρέπει η ψήφος του να δοθεί στην «Πνοή Δημιουργίας » και στον Νίκο Σταυρέλη , λόγους του οποίους παραθέτω παρά κάτω:

Ο ίδιος   λίγες μέρες πριν ,ανέπτυξε την ημέρα των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου,  το όραμά του για ένα δήμο με επίκεντρο τον άνθρωπο με συγκεκριμένες λύσεις και απαντήσεις στις πραγματικές ανάγκες.

Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο συνδυασμός του είναι χωρίς κομματικές εξαρτήσεις.

Ας μου επιτραπεί να συμπληρώσω πως  είμαστε μια παράταξη πολυσυλλεκτική, πολύχρωμη χωρίς δεσμεύσεις. Σεβόμαστε απολύτως τα κόμματα, σεβόμαστε τον ρόλο τους ,είμαστε όμως εδώ για τις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Δεσμεύτηκε λοιπόν ο Νίκος Σταυρέλης  στην προχθεσινή  μεγαλειώδη συγκέντρωση, για τις δομές της διοίκησης που θα έχει ο δήμος Κορινθίων εφόσον εκλεγεί:

 

✅Βάζουμε τέλος στην εσωστρέφεια, στην αλαζονεία της προηγούμενης τετραετίας, αλλάζουμε τρόπο διοίκησης, αλλάζουμε νοοτροπία.

✅Δίνουμε πνοή δημιουργίας στο Δήμο μας, με αναπτυξιακά έργα από το πρώτο κιόλας εξάμηνο.

✅Έχουμε μια δυνατή, έμπειρη ομάδα πανέτοιμη για τη μάχη των εκλογών, αλλά και για τη μάχη που θα δώσουμε για να αλλάξουμε το Δήμο μας!

✅ Όχι στα φαινόμενα του συγκεντρωτισμού της εξουσίας που κράτησαν το Δήμο μας “αιχμάλωτο”.

✅Σήμερα αλλάζουμε:

Αποκεντρώνουμε τις αρμοδιότητες στους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των δημοτικών νομικών προσώπων, τους εντεταλμένους συμβούλους και τους Προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων.

  • ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ότι ως Δήμαρχος θα είμαι παρών σε τακτές ημερομηνίες σε όλα τα πρώην Δημαρχεία των δημοτικών ενοτήτων και όχι μόνο.

  • Αποκεντρώνουμε τις δράσεις του Δήμου Κορινθίων.
  • Δίνουμε ζωντάνια στην περιφέρεια του Δήμου!

Εκτός όμως από τις δηλώσεις της εκδήλωσης υπάρχουν επιπλέον σοβαρές αιτίες που καταδεικνύουν την αναγκαιότητα εκλογής αυτού του συνδυασμού, όπως:


)✅ Μειώνουμε τα τέλη ύδρευσης

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΕΣΜΕΥΣΗ πνοή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20%"

Εξοικονομούμε σημαντικά κονδύλια από την κατανάλωση ενέργειας με την δημιουργία μικρών υδροηλεκτρικών μονάδων στον αγωγό μεταφοράς νερού από τη Στυμφαλία στην Κόρινθο και μειώνουμε τουλάχιστον 20% τα δημοτικά τέλη ύδρευσης από αυτήν την εξοικονόμηση.

Το υλοποιούμε από την πρώτη χρονιά της δημοτικής μας θητείας.

✅ Πραγματοποιούμε Κοινωνική πολιτική δίνοντας ρεύμα στα ευάλωτα νοικοκυριά

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΕΣΜΕΥΣΗ πνοή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ PEYMA ΣΤΑ ΕΥΑΛΩΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ Τολμάμε στην πράσινη ενέργεια για το περιβάλλον."

Τολμάμε να δώσουμε σημαντικές λύσεις οικονομικής βοήθειας και ανάσας στους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες.
1)Δημιουργούμε Δίκτυο Πάρκων Ηλιακής Ενέργειας.
2) Αξιοποιούμε όλους τους ανενεργούς ΧΑΔΑ, όλα τα εγκαταλελειμμένα λατομεία και τις ανεκμετάλλευτες δημοτικές εκτάσεις με τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών συστημάτων για παραγωγή ενέργειας.
3) Πρότυπό μας ο Δήμος Φυλής που είναι στην τελική φάση υλοποίησης.
4)Την αξία της παραγόμενης ενέργειας αρχικά τη μεταφέρουμε στα ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου και στη συνέχεια σε όλους τους δημότες.
5)Τολμάμε ριζοσπαστικά με έξυπνες λύσεις, επενδύοντας στην πράσινη ενέργεια.
✅ Φτιάχνουμε έναν όμορφο Δήμο για να ζούμε!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΕΣΜΕΥΣΗ πνοή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Αλλάζουμε τη φυσιογνωμία και την αισθητική της πόλης και των χωριών!"
Μέσα στο πρώτο εξάμηνο προκηρύσσουμε 20 διαγωνισμούς για την κατασκευή σημαντικών κτιρίων όπως Πολιτιστικά και Πνευματικά Κέντρα, Σχολικά κτίρια, κτίρια αθλητικών εγκαταστάσεων και έργα αναπλάσεων
✅  Φροντίδα στους μαθητές μας
Σκίαστρα σε όλα τα σχολεία για να αποτελέσει η σχολική αυλή σημείο όμορφων αναμνήσεων των μαθητών!
Για να μπορούν να βγουν τα παιδιά με τους δασκάλους τους έξω από την αίθουσα, να χαρούν τη βιωματική μάθηση και το παιχνίδι με ασφάλεια και κατάλληλες συνθήκες.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΕΣΜΕΥΣΗ νοή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Όλοι οι μαθητές πρέπει να απολα απολαμβάνουν το παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση με ασφάλεια!"

 

Αγαπητοί συνδημότες στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου για πρώτη φορά θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος.

Έχω τη θέληση να προσφέρω στους συνδημότες μου με δύναμη και πίστη. Κάτι που θα το εισπράξουν  και οι  ίδιοι από την πρώτη στιγμή ,αν υποστηρίξουν την προσπάθειά μου και εκλεγώ δημοτική σύμβουλος.

Η προσπάθεια μου αυτή δεν αποτελεί έναν απλό  ενθουσιασμό ούτε κάποιο  στόχο προσωπικής καταξίωσης, (άλλωστε όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε πως διαθέτω επαγγελματική καταξίωση πολλά χρόνια τώρα ως Φοροτεχνικός  – Λογίστρια)  , αλλά μια συνολική ενέργεια που στόχο έχει ο δήμος μας και ιδιαιτέρως το χωριό μου ο Άσσος Κορινθίας να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο σε ένα δήμο που να μην του λείπει τίποτε απολύτως, ώστε να μεταμορφωθεί σε ένα  «έξυπνο Πράσινο» δήμο.

Τέτα Μπονάτσου Υποψήφια δημοτικός Σύμβουλος με την «Πνοή Δημιουργίας » και τον Νίκο Σταυρέλη

About Μαρία Νικολοπούλου