Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Θα γίνεις κουμπάρος;

webkorinthos.

Ο καλύτερος σου φίλος παντρεύεται και σου ζήτησε να γίνεις κουμπάρος; Τι πρέπει να προσέξεις όμως και ποιες είναι οι υποχρεώσεις σου αν τελικά δεχτείς; Αν δεν ξέρεις μην αγχώνεσαι, θα στα πω όλα ευθύς αμέσως!

Για να ξεκινήσω από το βασικό και μόνο που ο κολλητός σου θέλει εσένα σε μία τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή του να είσαι δίπλα του, σημαίνει τόσα πολλά. Αλλά για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η όλη φάση πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

 

Τι να κάνεις ως κουμπάρος

 

1. Το μυστήριο

koumparos-sthn-ekklisia

Θα το γνωρίζεις ήδη ότι η βασική δουλειά ενός κουμπάρου είναι στο γάμο να αλλάξει τα στέφανα και τις βέρες.Καλού κακού οπότε κάνε μία δοκιμή από πιο πριν για να μην μπερδευτείς εκείνη την ώρα!

Πήγαινε και τον γαμπρό στην ώρα του στην εκκλησία και ετοιμαστείτε να περιμένετε την νυφούλα για λίγο, έτσι είναι το έθιμο παιδιά, τι να κάνουμε.

Επίσης θα πρέπει να υπογράψεις και τα σχετικά χαρτιά στην εκκλησία.Στο τέλος θα περιμένεις να χαιρετήσεις μαζί με το ζεύγος όλους τους συγγενείς και φίλους, οπότε κάνε λίγο ακόμα υπομονή για την ορθοστασία.

2. Τα έξοδα σου

stefana-gia-gamo

Σημαντικό είναι επίσης, ειδικά στις μέρες μας να ξέρεις τι θα πληρώσεις.Έχουμε και λέμε λοιπόν, ο στολισμός της εκκλησίας δικός σου και ένα καλό δώρο στον φίλο σου που παντρεύεται και την γυναίκα του!

 

Για τον στολισμό θα σου έλεγα καλύτερα να μην το πάρεις όλο πάνω σου, άσε τις γυναίκες να το αναλάβουν ( νύφη ή και κουμπάρα αν υπάρχει) και συ πλήρωσε.

Τους καλύτερους στολισμούς γάμου  στην Κόρινθο εδώ

Και να μην ξεχάσεις δίσκο, λαμπάδες, ποτήρια, μπουκάλι, κουφέτα και βέβαια δώσε κατιτις στον παπά.

3. Το κοστούμι

                                         ROBERTO LUCCIANO MILANO ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

29694835_1410679782369845_7766822988117754304_n

 

 

Πηγαίνετε μαζί με τον κολλητό σου και γαμπρό να διαλέξετε δύο ωραία κοστούμια γάμου, περίπου ίδιου στυλ. Βέβαια του γαμπρού  οφείλει να ξεχωρίζει, μιας και θα είναι η μέρα του.

Ολα για την ένδυση  του άνδρα  στην Κόρινθο  εδώ

4. Να είσαι παρών όλη την ώρα

h-hmera-toy-gamou

Την ημέρα του γάμου πήγαινε από νωρίς στο σπίτι του γαμπρού και αν τον δεις νευρικό και αγχωμένο καλμαρησέ τον.Λογικό θα είναι εξάλλου να ανυπομονεί να δει την νύφη, να γίνει ο γάμος και τα σχετικά.

Οπότε ντύσε τον, ξύρισε τον που λέει και το έθιμο και χαιρετάτε μαζί την εργένικη ζωή του.

5. Η δεξίωση του γάμου

 

                                 ΜΕΚΡΙΖΗΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

11218208_934979003226265_3274128793055021383_n

 

Εδώ μία πρόποση και ένα τουλάχιστον χορό τα οφείλεις σίγουρα! Από κει και πέρα είμαι σίγουρη θα περάσεις τέλεια αυτή την μέρα χαράς του κολλητού σου.

Κι αν είσαι ακόμη ελεύθερος, που ξέρεις μπορεί να κάνεις την τύχη σου. Κι όχι δεν εννοώ ντε και καλά να σε παντρέψουμε και σένα με το ζόρι.

6. Το μπάτσελορ

Despedida_de_soltero_en_Partybus

 

Και έλεγα τι ξέχασα να σου πω; Το πιο ωραίο νομίζω για σένα. Έτσι δεν είναι, κουμπάρε; Λοιπόν εδώ κοίτα ξέρω ότι αμέσως σκέφτηκες ποτό πολύ και ωραίες γυναίκες αλλά θέλω την προσοχή σου.

Συμβουλή no 1: Μην κάνετε το μπάτσελορ μία μέρα πριν το γάμο, θα σε σκοτώσει η νύφη και θα έχει και δίκιο.

Συμβουλή no 2:  Δεν είναι ανάγκη να συμβούν αυτά που βλέπουμε στις χολιγουντιανές ταινίες! Και ρώτα και τον γαμπρό τι θέλει αφού για αυτόν γίνεται το όλο πάρτυ!

 

About Μαρία Νικολοπούλου