Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιδέες για καλοκαιρινό ανδρικό ρετρό-vintage στυλ!

Ιδέες για καλοκαιρινό ανδρικό ρετρό-vintage στυλ!

Η έμπνευση από το παρελθόν στα αντρικά ρούχα αποτελεί τάση των τελευταίων χρόνων. Το λεγόμενο vintage στυλ έχει τραβήξει τα βλέμματα καθώς πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική που διαφέρει αρκετά από το μοντέρνο τρόπο ντυσίματος.

Θέλει όμως προσοχή καθώς το σωστό vintage-retro στυλ αφορά το σωστό mix&match μοντέρνων και πιο παλιομοδίτικων ρούχων. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να δείχνεις σύγχρονος με επιρροές από παλαιότερες δεκαετίες. Δε θέλουμε μια απαρχαιωμένη εικόνα, αλλά μια μοντέρνα. Το man.gr σου έχει μερικές προτάσεις για να πετύχεις το τέλειο vintage στυλ φέτος το καλοκαίρι!

Τι να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι για vintage στυλ

 

Εμπριμέ καλοκαιρινά αντρικά πουκάμισα

εμπριμέ αντρικά καλοκαιρινά πουκάμισα

Τα εμπριμέ αντρικά πουκάμισα είναι χαρακτηριστικό στοιχείο στο vintage στυλ. Υπάρχουν άπειρα σχέδια που μπορείς να βρεις είτε σε επώνυμα μαγαζιά είτε σε thrift stores. Μπορείς να φορέσεις ένα τέτοιο πουκάμισο είτε σκέτο είτε με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι. Είναι πολύ δροσερά, κατάλληλα για το καλοκαίρι!

Παντελόνια σε πιο φαρδιές γραμμές

αντρικό vintage στυλ

Τα παντελόνια σε φαρδιές γραμμές είναι επίσης συνυφασμένα με ρούχα παλαιότερων δεκαετιών. Είτε σε τζιν είτε σε πιο επίσημα παντελόνια, οι φαρδιές γραμμές θα δώσουν άλλον αέρα στην εικόνα σου και θα προσδώσουν ένα πιο άνετο και χαλαρό στυλ. Δοκίμασε και τα cropped φαρδιά παντελόνια δηλαδή αυτά που τελειώνουν στον αστράγαλο!

 

Ρετρό αντρικά γυαλιά ηλίου

vintage αντρικά γυαλιά ηλίου

Τα vintage γυαλιά ηλίου είναι πολύ μοδάτα και μπορούν να ταιριάξουν σε όλα τα σχήματα προσώπου. Τα στρογγυλά και τα οβάλ γυαλιά ηλίου είναι τα πιο χαρακτηριστικά για το retro στυλ. Όσο για τον σκελετό, ένας απλός μεταλλικός σκελετός είναι ότι πρέπει.

 

Vintage αντρικά αξεσουάρ για το καλοκαίρι

αντρικά vintage αξεσουάρ

 

Για αξεσουάρ μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα vintage καπέλα, τιράντες, δερμάτινες αντρικές τσάντες, vintage δερμάτινα ρολόγια και παπούτσια στο αντίστοιχο στυλ. Το ιδανικό θα ήταν να μην τα συνδυάσεις όλα αυτά μαζί αλλά να επιλέξεις 2-3 για κάθε ντύσιμο σου. Έτσι θα διατηρήσεις τις ισορροπίες και θα δείχνεις πιο σύγχρονος.

About Μαρία Νικολοπούλου