Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιδέες για πασχαλινά σχέδια στα νύχια!

Ιδέες για πασχαλινά σχέδια στα νύχια!

Φτάνει το Πάσχα σιγά σιγά και όλες προετοιμαζόμαστε για αυτή την μεγάλη γιορτή. Η περιποίηση των νυχιών μας αποτελεί ένα από τα βασικότερα κομμάτια της προετοιμασίας των ημερών αυτών και εννοείται ότι χρειαζόμαστε ιδέες για μανικιούρ, που να ταιριάζουν στην ατμόσφαιρα! Ποια είναι τα πολύ πασχαλινά σχέδια νυχιών που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο;

Πιο κάτω έχουμε βρει μερικά πολύ όμορφα σχέδια για πασχαλινά νύχια, από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς. Ρίξε μία ματιά και κάνε κι εσύ το μανικιούρ που ταιριάζει σε εσένα και μπες με αυτό τον τρόπο στο mood των ημερών!

Ιδέες για πασχαλινά σχέδια στα νύχια!

1. Διαφορετικά χρώματα παστελ

παστέλ νύχιαπαστέλ νύχιαπαστέλ νύχιαπαστέλ χρωματιστά νύχια

Τί θα έλεγες για διαφορετικό χρώμα παστελ σε κάθε νύχι; Διάλεξε τα πιο παστελ χρώματα που έχεις στην συλλογή σου και φρόντισε από πριν με ποια σειρά θα τα χρησιμοποιήσεις. Προσπάθησε να βάλεις κοντά χρώματα αντίθεσης για να δημιουργηθεί μία όμορφη ισορροπία στο στυλ των νυχιών. Αρχικά βάλε την βάση, στην συνέχεια αφού στεγνώσει άπλωσε δύο στρώσεις από κάθε χρώμα μανικιούρ. Τελειοποίησε τα νύχια με γυαλιστικό βερνίκι και είσαι έτοιμη!

2. Γαλλικό σχέδιο με αυτιά λαγού

γαλλικό μανικιούρ λαγοίγαλλικό μανικιούρ παστέλμανικιούρ λαγόςπαστέλ γαλλικό

Το σχέδιο με τα αυτιά λαγού στο γαλλικό μανικιούρ είναι ένας υπέροχος τρόπος για να μπεις στο πασχαλινό κλίμα! Επίλεξε το χρώμα γαλλικού που θα ήθελες στα νύχια σου και ξεκίνησε την δημιουργία αυτιών. Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την βάση του μανικιούρ σου μπεζ, ούτως  ώστε να φαίνεται καλύτερα το σχέδιο του γαλλικού στυλ. Διάλεξε να κάνεις το σχέδιο αυτό και σίγουρα θα ξεχωρίσεις!

3. Πουά νύχια

πουά νύχιαπουά νύχιαπουά νύχιαπουά νύχια

Το πουά σχέδιο στα νύχια είναι ένα βασικό ωραίο μοτίβο, το οποίο αν φορεθεί αυτή την περίοδο είναι πολύ πασχαλινό.  Για αρχή, διάλεξε τα χρώματα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις για βάση και για τις βούλες. Ακολούθως πέρασε το βασικό χρώμα σε δύο στρώσεις για να κλείσουν τα κενά και αμέσως μετά δημιούργησε με μία οδοντογλυφίδα ή ένα μυτερό εργαλείο τελείες όσο γίνεται ίδιου μεγέθους. Αν επιθυμείς να δώσεις μία πιο ξεχωριστή νότα, φτιάξε βούλες σε διαφορετικά μεγέθη. Τέλος, βάλε το γυαλιστικό βερνίκι.

4. Κόκκινα νύχια με λευκές βούλες

κόκκινα νύχιακόκκινα νύχιακόκκινα νύχιακόκκινα νύχια

Το σχέδιο αυτό με βάση το κόκκινο χρώμα παραπέμπει στις πασχαλίτσες! Πάρε ένα κόκκινο ζωηρό χρώμα και πέρασέ το ως βάση σε δύο στρώσεις για να είναι ομοιόμορφο το χρώμα. Αμέσως μετά, δημιούργησε λευκές βούλες πάνω στα νύχια σου με κάποιο εργαλείο νυχιών και τελειοποίησε το μανικιούρ σου με top coat βερνίκι. Ακολούθησε την τάση αυτή για να είσαι πολύ πασχαλινή και trendy τις μέρες του Πάσχα!

5. Κύματα

νύχια με κύματανύχια με κύματανύχια με κύματανύχια με κύματα

Δες εδώ: 5 Τέλεια σχέδια για νύχια σε άσπρο χρώμα

Αν είσαι από τις κοπέλες που δεν επιθυμούν να έχουν στα νύχια τους σχέδια τόσο έντονα, τα κύματα είναι η λύση σου! Επίλεξε τα πιο πασχαλινά παστελ χρώματα που μπορείς να βρεις και ξεκίνησε να δημιουργείς σε nude βάση καμπύλες γραμμές, δίνοντας το εφέ κύματος. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τέσσερα περίπου χρώματα για να γίνει πιο εντυπωσιακό, αλλά αν θέλεις να κινηθείς σε πιο μίνιμαλ στυλ καλό θα ήταν να παραμείνεις στα δυο. Δοκίμασέ το και θα ενθουσιαστείς!

ediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου