Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιδέες για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου σας

Ιδέες για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου σας

Όλα για μερικά από τα αγαπημένα μας  χριστουγεννιάτικα δέντρα και τι να ψωνίσουμε τώρα για να αποκτήσουν  την εμφάνιση που θέλουμε .

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη  για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα όμορφα μπιχλιμπίδια και τη δημιουργία ενός ζεστού και άνετου σπιτιού αυτές τις γιορτές. Ξεκινάμε την εορταστική περίοδο με μια ματιά στο παρελθόν των Χριστουγέννων – και γιατί πρέπει να ψωνίσουμε σωστά. 

Αγαπημένα χριστουγεννιάτικα δέντρα- Vintage

Όμορφο ευρωπαϊκό έλατο  – προσθέστε μερικά vintage μπιχλιμπίδια ή vintage εμπνευσμένα μπιχλιμπίδια και κουβά και έχετε ένα τέλειο δέντρο Merry & Bright Vintage.

Αγαπημένα Vintage Χριστουγεννιάτικα στολίδια σε δέντρο

 

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε μια μοναδική βάση δέντρων για μια μοναδική εμφάνιση. Αυτός είναι ένας vintage κουβάς που γέμισα με πέτρες και μετά έβαλα το δέντρο μέσα. Φέρνει μια πολύ vintage εμφάνιση και αίσθηση – και θα ήταν τόσο εύκολο να προσαρμοστεί με άλλα δοχεία και χρώματα.

Αγαπημένο Frosty Blue Tree

Μια άλλη αγαπημένη εμφάνιση  – μου αρέσουν τόσο πολύ τα παγωμένα δέντρα και αυτό το Fraser Fir είναι το απόλυτο αγαπημένο. Το Fraser Fir έχει λεπτό, φινετσάτο φύλλωμα και ξεσκόνισμα από «χιόνι» – και όταν ανάβει – γεμίζει απόλυτα το δωμάτιο με ζεστασιά και χρυσαφένια λάμψη.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Frosted Fraser με αγαπημένα μπλε στολίδια

 

Σετ μπλε στολίδια | Λευκά & Χρυσά Κουτιά Δώρου | Στρογγυλά Κουτιά Δώρου | Κουβέρτα από συνθετική γούνα

Συμβουλή: Κάτω από το δέντρο είναι ένα τέλειο σημείο για άλλη μια στρώση χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Κουτιά με μπιχλιμπίδια, όμορφες κορδέλες και όμορφα πακέτα στοιβαγμένα δημιουργούν μια όμορφη οθόνη.

Αγαπημένο Vintage Blush & Φούξια Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Άλλο frosted free και άλλο αγαπημένο look. Αυτό έχει να κάνει με τους ροζ τόνους σε vintage και νέα στολίδια σε αποχρώσεις του ροζ.

Αγαπημένο vintage χριστουγεννιάτικο δέντρο με παγωμένο φούξια και ρουζ

Το κλειδί για αυτό το δέντρο είναι ένας συνδυασμός vintage και καινούργιου- Έχω συλλέξει vintage στολίδια εδώ και χρόνια. Κάθε φορά που τα συναντώ σε ένα κατάστημα με είδη ειδών ή σε μια πώληση ετικετών, όλο το χρόνο- τα φέρνω μαζί μου στο σπίτι. Και τα απαλά ροζ ρουζ και τα κρεμώδη μαργαριταρένια χρώματα είναι τέλεια νέα στολίδια για ανάμειξη.

Tip: Αναμείξτε vintage και νέα στολίδια για μια μοναδική εμφάνιση. Για μια απλή χρωματική παλέτα όπως αυτή – χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον.

Μια άλλη στρώση με ντεκόρ Mantel

Αγαπημένα Κηροπήγια Χριστουγεννιάτικα στολίδια από μαντέλα

Και φυσικά, όπως μπορείτε να δείτε αν η φωτογραφία παραπάνω – το τζάκι βρίσκεται ακριβώς πέρα ​​από το δέντρο και είναι μια άλλη ευκαιρία να φέρετε πιο όμορφη γοητεία. Τα ορειχάλκινα κηροπήγια και τα κεριά για ρουζ επαναλαμβάνονται εδώ όλη τη σεζόν και τα χρησιμοποίησα για αυτές τις αναρτήσεις και πέρυσι.

Συμβουλή: Τοποθετήστε κηροπήγια εμπνευσμένα από vintage ανάμεσα σε μερικές πηγές φρέσκων χόρτων ή μια γεμάτη πλούσια γιρλάντα για μια γοητευτική εμφάνιση. Μου αρέσει επίσης να χρησιμοποιώ πιο απαλές αποχρώσεις κεριών για τις περισσότερες εμφανίσεις – ώστε να «επιπλέουν» και να αναμειγνύονται περισσότερο από το να ξεχωρίζουν.

Ορειχάλκινα Κηροπήγια | Κεριά Taper Blush | Γιρλάντα με λαμπερό αστέρι

Mercury Glass

Όμορφα μπιχλιμπίδια από γυαλί υδραργύρου απλώς προσθέτουν ακόμη περισσότερη ώθηση. Μου αρέσει που αντανακλούν την ομορφιά και τη λάμψη αλλά και το ότι είναι τόσο εύκολο να ενσωματωθούν με άλλα χρώματα. Αυτό το χρυσό δέντρο είναι αγαπημένο από πολλά χρόνια πριν – και είναι διακοσμημένο με υδράργυρο.

Να έχω το στυλ-

Frosted Fraser Fir | Στολίδια από γυαλί υδραργύρου |

Συμβουλή: Στρώστε διαφορετικά χρώματα γυαλιού υδραργύρου για διαφορετική εμφάνιση. Αυτό το δέντρο έχει ρουζ, ασημί και λευκό γυαλί υδραργύρου σε διάφορα μεγέθη και σχήματα.

Προσθέστε μια όμορφη κορδέλα

Τα Pretty Ribbons είναι ιδανικά για δέντρα- και για πακέτα. Κάτι που πάντα μου αρέσει να κάνω είναι να επαναλαμβάνω το χρώμα των στολιδιών κάτω από το δέντρο. Μερικές από τις αγαπημένες μου απλές κορδέλες για πακέτα ήταν απλώς σατέν ή βελούδο που έχω τύχει. Αλλά πρόσφατα παρήγγειλα αρκετά όμορφα που σκοπεύω να χρησιμοποιήσω φέτος.

Να έχω το στυλ:

Σατέν Κορδέλα | Πράσινη Βίβλος | Αποξηραμένα Πορτοκάλια

Κομψό Μοντέρνο

Όπως θα δείτε, έχουμε προτάσεις  με πολλά ουδέτερα, ασπρόμαυρα στο σπίτι, οπότε προσθέτουμε ένα ποπ χρώμα για τις γιορτές όπως πρέπει! Θα δείτε επίσης ότι ενσωμάτωσα πολύ σαμπανιζέ και χρυσό χρώμα στο κύριο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο , το οποίο θεωρώ το χαρακτηριστικό Tree look μου.

 

Τέλεια Λευκή Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Κόκκινο Και Λευκό Διακόσμηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Οι ρομαντικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις 2021

 

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του παραμυθιού μου περιελάμβανε χρυσά και λευκά στολίδια. Μάθετε να διαμορφώνετε το στυλ του σπιτιού σας με ρομαντικές χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης χρησιμοποιώντας ένα περιτύλιγμα χριστουγεννιάτικου δέντρου στο συρρέον King of Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Vintage διακόσμηση

 

Για εσάς που θέλετε  μοντέρνο ντεκόρ

Τα πιο φωτεινά Χριστούγεαννα θα τα κάνετε με αυτά τα “δέντρα”!

Μίνιμαλ, Σκανδιναβικό, ιδανικό για μικρούς χώρους

 

About Μαρία Νικολοπούλου