Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιλιγγιώδης πτώση της θερμοκρασίας μέσα σε λίγες ημέρες… θα καλύψει όλη την χώρα

Ιλιγγιώδης πτώση της θερμοκρασίας μέσα σε λίγες ημέρες… θα καλύψει όλη την χώρα

Ο καιρός: Πρόβλεψη για πτώση θερμοκρασίας ακόμα και 30 βαθμούς σε συγκεκριμένες περιοχές!
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή, συγκλονίζουν. Και προκαλούν μεγάλη ανησυχία για το τι συμβαίνει πλέον στην γη μας. Πως την έχουμε καταστρέψει. Η αδιανόητη θερμοκρασία που επικρατεί σήμερα, και θα φτάσει έως και 24 βαθμούς Κελσίου Γενάρη μήνα, θα την διαδεχθεί ένα πολικό ψύχος. Πολικό ψύχος που θα καλύψει όλη την χώρα, που όμοιο του έχουμε δει ελάχιστες φορές τις τελευταίες δεκαετίες.
C7034F6A DDBE 45E0 8A72 2FB1C6F005C5

Σήμερα η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει έως και τους 24 βαθμούς! Θερμοκρασία πρωτοφανής για την καρδιά του χειμώνα. Θερμοκρασία που αποδεικνύει ότι το περιβάλλον έχει κλονιστεί και οι συνέπειες για τον άνθρωπο θα είναι απρόβλεπτες. Άλλωστε ο άνθρωπος φταίει για αυτά που έχουν συμβεί στην γη μας. Το πιο συγκλονιστικό όμως είναι ότι σε λίγες ημέρες οι μετεωρολόγοι αναμένουν ολικό παγετό σε όλη τη χώρα! Μιλάμε για θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε ολόκληρη τη χώρα, που θα φτάσουν ακόμα και τους – 10 βαθμούς!

Δηλαδή από τους 22 – 24 βαθμούς, μέσα σε λίγες ημέρες, σε λιγότερο από εβδομάδα δηλαδή, θα φτάσουμε στους – 8 με – 10 βαθμούς.

olympia.gr

About Μαρία Νικολοπούλου