Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κάθετες ρίγες: Οι τάσεις τις μόδας στα αντρικά ρούχα για άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

webkorinthos modaΟ καιρός άρχισε να γίνεται καλύτερος και σίγουρα έχεις αρχίσει να νιώθεις την αλλαγή. Τα κοντομάνικα έχουν ήδη εμφανιστεί καθώς ο ήλιος έχει αρχίσει να σε ζεσταίνει όλο και περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται σιγά σιγά η αλλαγή στην ντουλάπα σου και στην θέση των χειμωνιάτικων έρχονται τα καλοκαιρινά ρούχα.

Γνωρίζουμε ότι καμιά φορά η μόδα μπορεί να γίνει λίγο περίεργη και δεν είναι πάντα καλό να την ακολουθείς κατά γράμμα. Όλοι μας όμως ρίχνουμε μια ματιά στο τι θα φορεθεί για να πάρουμε καινούριες ιδέες. Για να σε βοηθήσω σε αυτές τις καινούριες ιδέες σου έχω μερικές προτάσεις με αντρικά ρούχα για το φετινό καλοκαίρι.

Οι τάσεις τις μόδας στα αντρικά ρούχα για άνοιξη-καλοκαίρι 2018 μέσα από τα καλύτερα καταστήματα της Κορινθίας εδώ

andras webkorinthos

 

Κάθετες ρίγες

sumvoules antres

 

Ένα από τα σχέδια που θα φορεθεί πολύ στα αντρικά ρούχα το φετινό καλοκαίρι είναι οι ρίγες. Τα τελευταία χρόνια τις βλέπουμε παντού τόσο σε πουκάμισα όσο και σε παντελόνια, με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη σεζόν θα προτιμηθούν οι κάθετες και στενές ρίγες. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι περισσότεροι αν όχι όλοι οίκοι μόδας να προμηθεύουν την αγορά με διάφορα τέτοιου είδους κομμάτια και το θετικό είναι ότι μπορείς να τα συνδυάσεις πολύ εύκολα και να τα βρεις σε οποιαδήποτε απόχρωση.

Ρούχα σε παρόμοιες αποχρώσεις

tips antres

Για κάποιο περίεργο λόγο πάντα πιστεύαμε ότι οι αποχρώσεις των ρούχων μας θα πρέπει να έχουν αντίθεση και όχι να είναι παρόμοιες. Φέτος όμως θα προτιμηθούν ρούχα σε παρόμοιες αποχρώσεις είτε μιλάμε για συνδυασμό μπλούζας με παντελόνι είτε σακάκι με παντελόνι.

Το μπλε, το γκρι και όλα τα φωτεινά και ουδέτερα χρώματα είναι τα must για το 2018. Παρόλα αυτά αν θέλεις να κάνεις την διαφορά και να κάνεις λίγο πιο νεανικό το ντύσιμό σου μπορείς να επιλέξεις παστέλ αποχρώσεις.

Παντελόνια με ρίγα στο πλάι

ntusimo antres

Πριν από αρκετά χρόνια η μόδα πρόσταζε φόρμες με ρίγα στο πλάι κάτι το οποίο πλέον μας φαίνεται αντιαισθητικό και παλιομοδίτικο. Επειδή όμως η φετινή μόδα υποστηρίζει το στυλ των 70’s πρόσθεσαν τις ρίγες στα αντρικά παντελόνια. Ακόμη και η Prada κυκλοφόρησε παντελόνια για βραδινές εξόδους τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με πουκάμισο ή με μια απλή κοντομάνικη μπλούζα. Στο χέρι σου είναι ποιο στυλ θέλεις να υποστηρίξεις.

Το τζιν του μπαμπά

pantelonia antres

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου