Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κάνει “πρεμιέρα” σήμερα η νέα Υπηρεσία Υποστήριξης από το Επιμελητήριο Κορινθίας – “Εκμεταλλευτείτε την” !

Κάνει “πρεμιέρα” σήμερα η νέα Υπηρεσία Υποστήριξης από το Επιμελητήριο Κορινθίας – “Εκμεταλλευτείτε την” !

“Λύνει” πραγματικά τα χέρια των Κορίνθιων επιχειρηματιών η νέα Υπηρεσία εξυπηρέτησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας που ανακοινώθηκε και τίθεται σήμερα σε εφαρμογή.

Έτσι από  σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, οι συνεργάτες  του Επιμελητηρίου από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων θα βρίσκονται στην διάθεση σας προκειμένου να επιλύσετε τα φορολογικά – λογιστικά – νομικά ζητήματα που προκύπτουν στην επιχείρηση σας γρήγορα, αποτελεσματικά και με συνέπεια.
Εσείς μπορείτε πολύ απλά να στείλετε email στο info@korinthiacc.gr ή να υποβάλλετε το αίτημά σας κατευθείαν στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).
H απάντηση στο αίτημά σας θα σας κοινοποιείται μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα από την υποβολή του. Υπεύθυνη από την υπηρεσία είναι η Διευθύντρια, κα Ελισάβετ Τσαμαντά (27410 24464 -911(εσωτερικό), info@korinthiacc.gr) και από το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ο κος Μανώλης Γαϊτάνος (6944989755, man.gaitanos@gmail.com) στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για την όλη διαδικασία.

Το Επιμελητήριο αναφέρει, μεταξύ άλλων: “Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης, αποφασίσαμε το Επιμελητήριο Κορινθίας να έχει πιο ενεργό ρόλο, ενισχύοντας τις υποστηρικτικές υπηρεσίες απέναντι στα μέλη του και αξιοποιώντας προς όφελος όλων τα εξειδικευμένα τμήματά του. Το Επιμελητήριο Κορινθίας αναβαθμίζεται, αλλάζει και κυρίως προσαρμόζεται στις ανάγκες της κοινωνίας και των επιχειρήσεων. Αναμένουμε την δικιά σας ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή σας”

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου