Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κάντε το μπαλκόνι σας την όαση του σπιτιού το καλοκαίρι

Κάντε το μπαλκόνι σας την όαση του σπιτιού το καλοκαίρι

7 ιδέες για να μεταμορφώσεις ένα μικρό μπαλκόνι σε όαση!

Έχεις μικρό μπαλκόνι; Κανένα πρόβλημα! Αυτές οι ιδέες θα σε βοηθήσουν να το μετατρέψεις στο απόλυτο happy place σου!

Δεν έχει σημασία αν έχεις μικρό μπαλόνι. Μπορεί να γίνει πανέμορφο κι αυτό εξαρτάται από τη διακόσμηση. Βασικός κανόνας: αξιοποίησε το στο έπακρο. Και στη συνέχεια πρόσθεσε λουλούδια, κάποια μικρά έπιπλα, παίξε με τα υφάσματα, αλλά και το φωτισμό. Και όλα αυτά γίνονται με μικρό budget.

#1 Πρόσθεσε χρώματα

Πάρε παλιά έπιπλα και βάψ’ τα στα χρώματα που σου αρέσουν με μπογιά κιμωλία. Μπορείς ακόμη να προμηθευτείς παλέτες ή τελάρα, να τα βάψεις, να τα ενώσεις και να δημιουργήσεις κάποιο τραπεζάκι ή καναπέ.

#2 Υιοθέτησε το boho

Είναι μικρό το μπαλκόνι και δεν χωράει έπιπλα; Κανένα πρόβλημα. Κάντο πιο boho, βάλε λουλούδια και μεγάλα μαξιλάρια κάτω, πάνω σε μια κουρελού ή ψάθα. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις λαμπάκια (μπαταρίας) που θα αλλάξουν τελείως το ύφος του μπαλκονιού.

#3 Κρέμασε μια αιώρα

Αν το μπαλκόνι έχει λίγο πλάτος, κρέμασε μια αιώρα που θα σε μεταφέρει αμέσως στα αγαπημένα σου beach bars. Πρόσθεσε λουλούδια κρεμαστά ή σε γλάστρες και μια πολυθρόνα μπαμπού και μετέτρεψε τη βεράντα σου στο πιο exotic σημείο της πόλης!

#4 Πρόσθεσε λουλούδια

Τα λουλούδια αλλάζουν και χρωματίζουν το χώρο, αλλά και τη διάθεση μας. Οπότε, βάλε ηλιοτροπία, τριανταφυλλιές, γιασεμί και γιατί όχι ένα αναρριχώμενο φυτό στα κάγκελα. Μην ξεχάσεις ένα μικρό τραπεζάκι με καρέκλες για να πίνεις εκεί το πρωινό καφεδάκι σου.

#5 Δημιούργησε ιδιωτικότητα

Μια ομπρέλα με βάση για τις ηλιόλουστες μέρες και ένα μια τάβλα στην οποία μπορείς να κρεμάσεις γλάστρες σε διάφορα χρώματα, θα δημιουργήσουν την απαραίτητη σκίαση και ιδιωτικότητα από τα περίεργα βλέμματα.

#6 Χρησιμοποίησε πουφ

Ακόμη κι αν το μπαλκόνι είναι πολύ μικρό και δεν χωράει έπιπλα με pouf και ένα τραπεζάκι- δίσκος δημιουργείς μια ανοιξιάτικη γωνιά. Αντί για μεγάλα λουλούδια, προτίμησε μικρά γλαστράκια με βότανα και αρωματικά φυτά.

#7 Παίξε με το φωτισμό

Δεν χρειάζεσαι πολλά, απλά ωραίο φωτισμό και το βράδυ θα έχεις ένα από τα πιο ρομαντικά μπαλκόνια. Κρέμασε πολλά λαμπάκια εξωτερικού χώρου, φτιάξε το αγαπημένο σου cocktail και πέρνα την πιο τέλεια βραδιά @home.

About Μαρία Νικολοπούλου