Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καλεσμένη σε γάμο τι να φορέσω;

Καλεσμένη σε γάμο τι να φορέσω;

Κι ενώ οι καλοκαιρινοί γάμοι μπορεί να αποτελούν πιο συχνό «φαινόμενο» , δεν είναι λίγοι και οι γάμοι που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Κι όποια κι αν είναι η θέση σου σε σχέση με το θεσμό του γάμου, πάντα όλες καταλήγουμε με την απορία για το τι θα φορέσουμε!

Κι ενώ το καλοκαίρι ένα φόρεμα με πέδιλα φαντάζει εύκολη, κομψή και ταυτόχρονα άνετη επιλογή outfit καλεσμένης, με τους χειμερινούς γάμους όμως τι γίνεται; Εμείς σας δίνουμε τις κατάλληλες στιλιστικές συμβουλές αλλά και ιδέες για το τι μπορούμε να φορέσετε και τι όχι σε αυτή την περίσταση!

Black- Tie Attire

Eίναι η πιο δημοφιλής και επίσημη ενδυμασία, αλλά γιατί να μην τολμήσετε να βάλετε ρούχα από την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας; Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι να κινηθείτε σε σκούρες αποχρώσεις και τότε θα είστε έτοιμες και πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Και για όσες αγαπούν τα axi φορέματα, το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως εφόσον θέλετε να φορέσετε ένα maxi φόρεμα καλό θα ήταν να το φωτίσετε! Λίγο χρώμα θα φέρει τα άκρως επιθυμητά αποτελέσματα!
Cocktail Attire

Αν θέλετε να παραμείνετε κομψή και άνετη δεν έχετε παρά να προσθέσετε στο σύνολο σας κοσμήματα, που θα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας και θα σας κάνουν να παραμείνετε σαγηνευτική, όλο το βράδυ.

Day Weddings

Οι απογευματινοί γάμοι δεν είναι τόσο συνηθισμένοι το χειμώνα όπως είναι το καλοκαίρι. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιο ασφαλές να κινηθούμε σε υφάσματα όπως chiffon και jersey για το απόγευμα και μετάξι ή σατέν για το βράδυ. Εναλλακτικά μία φούστα με δαντέλα και πουλόβερ ή ένα παντελόνι σε μεταλλική απόχρωση θα κάνει το σύνολο σας να ξεχωρίζει. Τίποτα από αυτά δεν σας ακούγεται δελεαστικό; Τότε δεν έχετε από το να φορέσετε ένα total black φόρεμα, συνδυάζοντάς το με τα κατάλληλα αξεσουάρ για να το αναδείξετε.

Keep it warm

Δεδομένου ότι είναι χειμώνας και χρειάζεστε κάτι να σας κρατήσει ζεστές, οι γούνες, τα σακάκια ή ακόμα και τα κασμίρι μαντήλια μπορούν να επιτύχουν τον στόχο σας. Ένα εντυπωσιακό παλτό στο χέρι σας θα σας κάνει να ξεχωρίσετε ανάμεσα από πολλές.

Τα παπούτσια

Στις κρύες νύχτες του χειμώνα, φυσικά τα πέδιλα δεν φαντάζουν η ιδανική επιλογή! Μην απογοητεύεστε όμως!Ο χώρος της μόδας είναι γεμάτος από ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδυάσετε την εμφάνιση σας με οποιοδήποτε παπούτσι. Ένα ζευγάρι θηλυκές γόβες ή ψηλά μποτάκια μπορούν να σταθούν επάξια στο ύψος της περίστασης.

  

                   

fashion-2425754_960_720

Ένδυση – Υπόδηση κλικ για να δείτε ενδυματα στην Κορινθία

by Andrianna Zachari

fashionfreaks.gr

About Μαρία Νικολοπούλου