Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καλοκαίρι: Η καλύτερη επιλογή για να γλυκαθείς και να δροσιστείς είναι το παγωτό… – Δείτε που θα φάτε το πιο απίθανο παγωτό παρφέ στην Κορινθία!

Καλοκαίρι:  Η καλύτερη επιλογή για να γλυκαθείς και να δροσιστείς  είναι το παγωτό… – Δείτε που θα φάτε το πιο απίθανο παγωτό παρφέ στην Κορινθία!

Αν ψάχνεις για εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, τότε τα αρτοποιία – ζαχαροπλαστεία “Ζώης” είναι ο προορισμός σου.

Χάρη στις γνώσεις και την παράδοση τριών γενεών και σε συνδυασμό με την καινοτομία καθημερινά μας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία λιχουδιών, όπως τυρόπιτες, σπανακόπιτες, σάντουιτς κ.ά., που θα σε ξετρελάνουν με την καταπληκτική τους γεύση και τη μοναδική τους ποιότητα. Στα καταστήματα  “Ζώης” , πέρα από λαχταριστές αλμυρές προτάσεις, θα βρεις και πολλές επιλογές από ολόφρεσκα γλυκά.

Βέβαια, τώρα το καλοκαίρι η καλύτερη επιλογή για να γλυκαθείς και να δροσιστείς λιγάκι είναι το παγωτό… Αλλά τι παγωτό;  Το  παρφέ παγωτό του κατασήματος “Ζώη”, πλούσιο σε ξηρούς καρπούς,με διάφορα  γλυκά κουταλιού  και φρέσκο βούτυρο το κάνει να ξεχωρίζει και δικαίως   θεωρείται το καλύτερο παρφέ  της Κορινθίας .Δημιουργημένο με μεράκι και τις πιο αγνές πρώτες ύλες, η πλούσια γεύση του θα σε κάνει να εθιστείς σε αυτό.

Στο καταστημα “Ζώης”  σε περιμένει μια μεγάλη γκάμα παγωτών που θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα, ενώ υπάρχει και συχνή εναλλαγή γεύσεων (δεν βρίσκεις πάντα τα ίδια παγωτά) αλλά και ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις, πέραν των συνηθισμένων.

About Μαρία Νικολοπούλου