Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιδέες για Μοντέρνο Ανδρικό Ντύσιμο με Βερμούδα!

Ιδέες για Μοντέρνο Ανδρικό Ντύσιμο με Βερμούδα!

Κάθε καλοκαίρι είσαι εσύ… και οι βερμούδες σου. Άλλωστε ξέρουμε ότι κάθε άνδρας είναι σχεδόν συναισθηματικά δεμένος με τις βερμούδες του! Όχι βέβαια από χούι, αλλά γιατί είναι οι μόνες που του προσφέρουν την απόλυτη άνεση και δροσιά που χρειάζεται όταν τα θερμόμετρα βαρέσουν κόκκινο μέσα στο καλοκαίρι!

Την ίδια στιγμή, όμως, πέρα από το πρακτικό κομμάτι, μια ανδρική βερμούδα είναι ιδανική επιλογή για να υποστηρίξεις ένα μοδάτο casual style. Γι’ αυτό τον λόγο, πολλοί άνδρες βρίσκουν την ευκαιρία τώρα το καλοκαίρι και, σε αντίθεση με τα μακριά παντελόνια τους ή τα κλασικά blue jean, φορούν ανδρικές βερμούδες σε έντονα χρώματα, ή συνδυάζουν τις βερμούδες τους με t-shirt σε έντονα χρώματα, δημιουργώντας μοντέρνα look που χαρίζουν αυτοπεποίθηση και άνεση.

Μια άνετη υφασμάτινη chino βερμούδα προσφέρει σε κάθε άνδρα ένα υπέροχο καλοκαιρινό look για σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας. Έτσι, μια ανδρική βερμούδα chino σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα μπορεί, αλλάζοντας μόνο το πάνω μπλουζάκι, να φορεθεί σε πρωινή φάση ή το απόγευμα με τους φίλους στον καφέ.

Το ίδιο ισχύει και για ανδρική βερμούδα σε militaire look με το γνωστό army σχέδιο παραλλαγής που κανείς άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί. Δυναμικό στυλ, ευκολοσυνδύαστο με τα όλα και πάντα στη μόδα, είναι από τα αγαπημένα στυλ κάθε άνδρα σε βερμούδα.

Φυσικά όταν πέσει η νύχτα και το καλοκαιρινό nightlife σε καλεί, μια μοντέρνα cargo βερμούδα σε συνδυασμό με πουκάμισο μπορούν εύκολα να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν διαχρονικό chic style όσο απολαμβάνεις το ποτό σου.

Επειδή καλοκαίρι έχουμε, όμως, η ανδρική φόρμα βερμούδα από απαλό ύφασμα είναι κάθε στιγμή κατάλληλη και έτοιμη να αναδείξει την πιο cool εκδοχή σου. Συνδύασέ την με πολλά διαφορετικά t-shirt και νιώσε άνετος κάθε λεπτό.

Όποιο κι αν είναι το στυλ που προτιμάς, οι αγαπημένες σου ανδρικές βερμούδες σε όλα τα αγαπημένα σου σχέδια βρίσκονται στα καταστήματα της Κορινθίας  Ανακάλυψε τώρα με ένα κλικ μοντέρνα σχέδια σε ανδρικές βερμούδες chino, φόρμες βερμούδες, ανδρικές βερμούδες cargo και φυσικά… jean βερμούδες που λατρεύει κάθε άνδρας.

tzin-bermouda-bershka

Μια τζιν βερμούδα είναι πάντα απαραίτητη για έναν άντρα, αφού μπορείς να την φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Ειδικά με ένα ριγέ μπλουυζάκι όπως βλέπεις στην φωτογραφία σε γαλάζιο επίσης, έχεις ένα από τα πιο καλοκαιρινά look. Ολοκλήρωσε αν θες το σύνολο με ένα πουκάμισο.kafe-bermouda

Αυτό το χρώμα είναι πολύ στην μόδα φέτος το καλοκαίρι και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα t-shirt παραλλαγής για ένα πιο casual outfit. Ιδανικό για νησί ή για καφέ με τους κολλητούς. ladi-antriko-sortsaki

Μια άλλη πρόταση της Bershka για τώρα είναι η λαδή βερμούδα που μπορεί άνετα να φορεθεί με πολλά χρώματα και με κάτι πιο σοβαρό, π.χ. ένα λευκό πουκάμισο. Παίζει εξάλλου ρόλο και το παπούτσι που θα επιλέξεις. Όπως πάντως βλέπεις και στην από πάνω φωτογραφία το ντύσιμο είναι τέλειο για καφέ ή για μια μπύρα το βράδυ. mavrh-vermouda

Το κλασσικό και αγαπημένο μαύρο για πολλούς είναι, όπως και να το κάνουμε από τα πιο ευκολοφόρετα χρώματα. Αν θες να κάνεις την διαφορά αγόρασε ένα t-shirt σε έντονο χρώμα, π.χ. ροζ και μαζί με ένα τζιν τζάκετ είσαι έτοιμος για το κλαμπάκι του νησιού!

 

navy-look

Αυτό το style του ναυτικού με χρώματα κόκκινα, μαύρα και μπλε, είναι πάντα in fashion κάθε καλοκαίρι.  Ειδικά το ντύσιμο του άντρα στην πάω φωτογραφία, αν το αντιγράψεις, να είσαι σίγουρος θα κερδίσεις πολλά γυναικεία βλέμματα!

NO EXCESS – Μίνα Τζαναβάρα

 

Ολοκλήρωσε το ιδανικό καλοκαιρινό look με τις ανδρικές βερμούδες  και ετοιμάσου να ζήσεις ένα super καλοκαίρι όπως το φαντάστηκες!

About Μαρία Νικολοπούλου