Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καλοκαιρινά κομμάτια που χρειάζεσαι οπωσδήποτε το 2021

Καλοκαιρινά κομμάτια που χρειάζεσαι οπωσδήποτε το 2021

Το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά και ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Και για να είσαι μέσα στη μόδα φέτος πρέπει να επιλέξεις τα items της σεζόν. Έτσι, υπάρχουν ορισμένα καλοκαιρινά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου το φετινό καλοκαίρι.

Αν λοιπόν είσαι έτοιμη για στιλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις τότε πρέπει να επιλέξεις τα σωστά ρούχαπαπούτσια και αξεσουάρ. Ανακάλυψε τα 6 καλοκαιρινά κομμάτια που χρειάζεσαι οπωσδήποτε το 2021!

6 Items για την γκαρνταρόμπα σου το καλοκαίρι του 2021

 

1. Μάξι φόρεμα

Τα μάξι φορέματα είναι μια κλασική καλοκαιρινή επιλογή που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις. Ένα μακρύ αέρινο φόρεμα είναι λοιπόν ένα must have κομμάτι του καλοκαιριού. Μπορείς να το φορέσεις άνετα από το γραφείο μέχρι και τη βραδινή βόλτα και να είσαι άνετη αλλά και να δείχνεις πολύ κομψή!

 

2. Φούστα- παρεό

Η φούστα- παρεό είναι ένα πολύ φρέσκο και μοντέρνο ρούχο που πρέπει να αποκτήσεις το καλοκαίρι του 2021! Μπορεί η φούστα αυτή να παραπέμπει σε παρεό λόγω του μπροστινού δεσίματος της αλλά μπορείς να τη φορέσεις άφοβα ακόμα και στη δουλειά σου. Μια τέτοια επιλογή σε κάνει να δείχνεις χαλαρή και στιλάτη!

3. Σατέν μαντήλι

Ένα σατέν μαντήλι είναι ένα αξεσουάρ που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με διάφορους τρόπους! Φυσικά ένα μαντήλι στα μαλλιά είναι μια πολύ καλοκαιρινή λύση. Επιπλέον όμως μπορείς να φορέσεις το μαντήλι σαν ένα εναλλακτικό μπουστάκι ή μπλουζάκι και να ανανεώσει τα outfits σου.

 

4. Εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες είναι ένα παπούτσι που έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση. Πρέπει λοιπόν να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου φέτος καθώς μπορείς να το φορέσεις με ότι εσύ θέλεις, από φορέματα και σορτς μέχρι παντελόνια γραφείου. Αν θέλεις μια casual επιλογή προτίμησε χαμηλές εσπαντρίγιες ενώ για πιο καλές εμφανίσεις θα βρεις πολλές ψηλές σικ εσπαντρίγιες.

 

5. Λινή παντελόνα

Το λινό είναι το ύφασμα του καλοκαιριού γιατί είναι δροσερό και άνετο. Μια λινή παντελόνα λοιπόν είναι μια πολύ βολική αγορά για το φετινό καλοκαίρι τόσο για τη δουλειά σου όσο και για τη βραδινή σου βόλτα. Ειδικά αν επιλέξεις μια λινή παντελόνα σε λευκό χρώμα η εμφάνιση σου θα είναι απόλυτα καλοκαιρινή!

 

6. Broderie κομμάτια

Τα ρούχα από broderie δαντέλα είναι μεγάλη τάση του φετινού καλοκαιριού που είναι ότι πρέπει για να δείξεις τη ρομαντική σου πλευρά. Έτσι, ένα broderie φόρεμα ή ένα broderie πουκάμισο είναι μια πολύ μοδάτη αλλά και κομψή επιλογή για φέτος που θα αναβαθμίσει το στυλ σου!

ediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου