Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καλοκαιρινά ρούχα που μπορείς να φορέσεις στη δουλειά σου!

webkorinthos.grΤο καλοκαίρι είναι εδώ και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Περνάς ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο με φίλους στην παραλία, και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι η Δευτέρα πλησιάζει και πως πρέπει να πας και πάλι στη δουλειά σου.

Σίγουρα με αυτή τη ζέστη δεν θέλεις να φορέσεις παντελόνι και πουκάμισο, αλλά φορέματα και κοντά παντελόνια. Δυστυχώς, όμως, για εσένα αυτού του είδους τα ρούχα δεν είναι τα πλέον κατάλληλα για το χώρο της δουλειάς. Μην απελπίζεσαι! Υπάρχουν κάποια ρούχα με έντονα σχέδια και χρώματα, τα οποία είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να πας στη δουλειά σου. Δες παρακάτω 20 προτάσεις και επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Τι να φορέσεις στη δουλειά σου το καλοκαίρι

red necklace

15219444_1165745023511502_2459195137190285337_n-1

oooogreen skirt

 

webkorinthos.CHARM2jpg

blue blazer

παναγοπουλος-web-korinuos-2

yellow shoes   yellow skirt

FFkk

1. Πρόσθεσε χρώμα

Λόγω καλοκαιριού, έχεις το ελεύθερο να παίξεις με τα χρώματα και να φορέσεις ρούχα σε έντονες αποχρώσεις.

Μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις μια κίτρινη ή πράσινη φούστα σε συνδυασμό με πιο απαλά χρώματα για να μην προκαλέσεις αντιδράσεις στο χώρο του γραφείου. Μπορείς ακόμη να βάλεις και ένα αξεσουάρ ή παπούτσι σε έντονα χρώματα για να δείξεις την καλοκαιρινή σου διάθεση. Πως θα σου φαινόταν ένα κολιέ σε κόκκινο χρώμα ή ένα μπλε σακάκι;

2. Παστέλ & ουδέτερα χρώματα

webkorinthos.glou_.2jpg

Σίγουρα το καλοκαίρι επιβάλλει έντονα χρώματα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι αυτά η μόνη σου επιλογή. Όσο αφορά το γραφείο, τα ουδέτερα χρώματα είναι τα πλέον κατάλληλα.

clothes in pastel colours neutral colour dress neutral colour

webkorinthosUNDERGROUND2

pastel colour pastel dressneutral coloursdress in pastel colours

webkorinthos.μαμβοjpg

Είτε πρόκειται για φόρεμα είτε για κάποια φούστα, μπορείς να επιλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα ή μια παστέλ απόχρωση και να το συνδυάσεις με ένα αξεσουάρ ή ρούχο σε πιο έντονο χρώμα και σχέδιο. Μπορείς, για παράδειγμα, να συνδυάσεις τη μπλούζα με μια φούστα σε πιο έντονο χρώμα, αλλά και ένα φόρεμα με ένα έντονο χρωματικά παπούτσι ή με ένα παπούτσι με αρκετά έντονα σχέδια.

3. Floral επιλογές

Τα floral σχέδια είναι ιδιαίτερα στη μόδα φέτος και αποτελούν ένα σχέδιο που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου το καλοκαίρι.

floral dress floral jacket floral skirt

Μπορείς να επιλέξεις ένα ρούχο με floral σχέδια σε απαλούς σχεδιασμούς, αλλά και μερικά σε πιο έντονα χρώματα. Αν επιλέξεις τις έντονες αποχρώσεις, φρόντισε το υπόλοιπο σύνολο σου να είναι σε πιο απαλές αποχρώσεις.

webkorinthospapa3

4. Έντονα σχέδια

Αν θεωρείς τα floral σχέδια άτονα και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τότε πως θα σου φαινόταν να φορέσεις μερικά πιο έντονα σχέδια;

dress with prints printed blouse printed dress printed skirt

webkorinthospresgige2

Σου φαίνονται τα έντονα σχέδια υπερβολικά για να τα φορέσεις στη δουλειά; Τότε επέλεξε να τα συνδυάσεις με μερικά κλασικά κομμάτια, όπως μια pencil φούστα ή ένα μακρύ παντελόνι, και η ενδυμασία σου θα είναι και πάλι κατάλληλη για τη δουλειά σου.

 webkorinthos73

5. Ανέμειξε τα σχέδια

Αν η γκαρνταρόμπα σου δεν είναι αρκετά πλούσια, τότε μπορείς να αυξήσεις τις επιλογές σου συνδυάζοντας τα σχέδια μεταξύ τους. Το καλοκαίρι αποτελεί ιδανική περίοδο για να πειραματιστείς με τα ρούχα και τα σχέδια τους. Προσπάθησε να συνδυάσεις τα σχέδια και είμαι σίγουρη πως δε θα απογοητευτείς από το αποτέλεσμα.

mixed patternspatterns and clothes mxing patterns

Ο πιο εύκολος συνδυασμός που μπορείς να κάνεις είναι να συνδυάσεις τα ριγέ με τα floral σχέδια. Μόλις αρχίσεις να συνηθίζεις τα διάφορα σχέδια επάνω σου, μπορείς να πειραματιστείς και με τα υπόλοιπα σχέδια που έχεις στη ντουλάπα σου.

 

6. Πιο συντηρητικές επιλογές

Σίγουρα δε θα μπορείς να ντύνεσαι στο γραφείο σου κάθε μέρα με τον ίδιο τρόπο. Όσο κι αν σου αρέσουν τα χρώματα και τα σχέδια, υπάρχουν περιπτώσεις όπου επιβάλλεται να ντυθείς πιο συντηρητικά – σε ένα meeting για παράδειγμα. Ακόμη και τότε, όμως, μπορείς να διατηρήσεις το καλοκαιρινό σου πνεύμα και να το εντάξεις στα ρούχα σου.

ΠΑΡ-1

 

black skirt blue choices cropped pants white trousers work outfits

Προτίμησε να φορέσεις ανάλαφρα ρούχα που δε θα σε ζεστάνουν, λίγο πιο φαρδιές μπλούζες ή παντελόνια, και μερικά αμάνικα σύνολα για να είσαι δροσερή και κατάλληλα ντυμένη για τη δουλειά. Μπορεί όλα τα παραπάνω ρούχα να είναι κατάλληλα για τη δουλειά σου αλλά υπάρχουν και μερικά πράγματα που δεν πρέπει να φορέσεις με τίποτα στο γραφείο σου.

 

About Μαρία Νικολοπούλου