Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καλωσήρθατε στο Web Korinthos

Εμπορικός Σύλλογος ΚορίνθουΟ Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου στην προσπάθειά του να προβάλει τα καταστήματα της Πόλης ακόμη περισσότερο μέσα από το διαδίκτυο, δημιούργησε τον ηλεκτρονικό οδηγό Κορίνθου web korinthos, που έχει ως σκοπό να παρουσιάσει σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό δικτυακό τόπο, πλήθος επιλεγμένων εταιρειών και επιχειρήσεων με σκοπό ο καταναλωτής να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που αναζητά.
Η καινοτομία αυτού του οδηγού είναι ότι πρόκειται για έναν ζωντανό οδηγό με καθημερινές προσφορές των επιχειρήσεων και προβολή κάθε νέου εμπορεύματος.
Οι Κορίνθιοι καθώς και οι τουρίστες που επισκέπτονται την Κορινθία, θα μπορούν επιπλέον εύκολα να βρουν τα πάντα για την έξοδο ή την διαμονή τους.
Ο τρόπος κατασκευής του, τον καθιστά τον πιο εύχρηστο και πρακτικό ηλεκτρονικό οδηγό. Όλες οι κατηγορίες είναι λειτουργικά οργανωμένες κατά αλφαβητική σειρά κάνοντας την εύρεση απλή στον οποιονδήποτε.
Ευελπιστούμε ότι σύντομα την προσπάθειά μας θ΄αγκαλιάσουν και οι υπόλοιποι Εμπορικοί Σύλλογοι του Νομού, ώστε να γίνει το μέσο προβολής όλων των Κορινθιακών επιχειρήσεων. Επιθυμούμε, για παρατηρήσεις, σχόλια, διορθώσεις, προτάσεις συνεργασίας να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στο webkorinthos@gmail.com ή στo τηλέφωνο 27410 -75725.
Βασίλης Γεώργαρης
Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου ΟΕΒΕ