Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καλόγρια ταμπουρώθηκε σε μοναστήρι στη Μ. Αγίου Βλασίου στην Κορινθία και απειλεί

Καλόγρια ταμπουρώθηκε σε μοναστήρι στη Μ. Αγίου Βλασίου στην Κορινθία και απειλεί

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μονή Αγίου Βλασίου στα Τρίκαλα Κορινθίας! Μετά τη σύγκρουση και τις διαμάχες μεταξύ των καλογριών η μοναχή που έχει το ταμείο ταμπουρώθηκε στο ιστορικό μοναστήρι αφού πρώτα έδιωξε τις υπόλοιπες μοναχές μαζί με την γερόντισσα Φιλοθέη. Επιτακτική ανάγκη να παρέμβει η μητρόπολη Κορίνθου και η Ιερά Σύνοδος!

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της αδελφότητας της ΙΜ Αγίου Βλασίου – Σε σπίτι στη Ρίζα βρήκαν καταφύγιο οι διωγμένες μοναχές (πολλές από αυτές είναι ηλικιωμένες και με βεβαρημένη υγεία) αφού πρώτα τις πέταξαν σε χωράφι και τις έδιωξαν και από το Μετόχι του Αγίου Δημητρίου

Όπως αναφέρουν κάτοικοι στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αφού η Μητρόπολη τις έδιωξε από το Μοναστήρι εν συνεχεία τις έδιωξε και από το Μετόχι του Αγίου Δημητρίου στα Χαρτσάνικα.

. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι μοναχές η μία μεγάλη σε ηλικία, η άλλη με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας βρήκαν κατάλυμα κάτω από τις ελιές.

Βρέθηκαν άστεγες εν μια νυκτί μην έχοντας εξασφαλίσει ούτε μια μερίδα φαγητό, που ίσως αυτό να είναι το τελευταίο που σκέφτονται.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, έπειτα από διαμάχη οικονομικής φύσεως, η Μητρόπολη ζήτησε από την Γερόντισσα Φιλοθέη και τη συνοδεία της όπως αποχωρήσουν από το Μοναστήρι- ΣΥΜΒΟΛΟ των Τρικάλων Κορινθίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η Γερόντισσα και οι μοναχές βρίσκονται προσωρινά στο Μετόχι στον Άγιο Δημήτριο ενώ η Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου είναι κλειστή και έχει μείνει πάνω μόνο μια καλόγρια.

 

About Μαρία Νικολοπούλου