Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΚΑΣΙΜΗ ΙΩΑΝΝΑ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Πιστεύω- Βιογραφικό σημείωμα

ΚΑΣΙΜΗ ΙΩΑΝΝΑ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Πιστεύω- Βιογραφικό σημείωμα

Βιογραφικό σημείωμα 

▀ Προσωπικά Στοιχεία
Γεννήθηκα στην Γερμανία (Wuppertal) το 1975. Καταγωγή από το Ανατολικό Ζαγόρι του Νομού Ιωαννίνων. Μητέρα τριών ενήλικων παιδιών. Διαμένω μόνιμα στον Άσσο Κορινθίας. Από το 2006 εργάζομαι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το 2014 με την συγχώνευση των τραπεζών στον Όμιλο EurobankErgasias A.E. To 2020, μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου προς την Eurobank, ανέλαβα τη θέση της Ειδικής Συμβούλου στην Π.Ε. Κορινθίας. Οι πανεπιστημιακές σπουδές μου σχετίζονται με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Το 2023 ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές  σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γνωρίζω τη γερμανική γλώσσα.

▀ Δραστηριότητες Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Υπήρξα δημοτική σύμβουλος Περιστερίου με τον συνδυασμό του Α. Παχατουρίδη. Την περίοδο 2002-2006 διετέλεσα Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου. Υπήρξα υποψήφια δημοτική σύμβουλος Άσσου-Λεχαίου στην Κορινθία με τον συνδυασμό του Γ. Πίσκοπου, καθώς και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Από το 2019 είμαι μέλος της γενικής συνέλευσης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη Ζήρεια Ανώνυμος Εταιρία Ο.Τ.Α. Επίσης, είμαι υπεύθυνη εθιμοτυπίας και θεσμικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον νομό Κορινθίας.

▀ Πολιτικές Δραστηριότητες
Από το 2018 είμαι αιρετό μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας. Υπηρέτησα στη θέση του γραμματέα την περίοδο 2018-2021.

▀ Κοινωνική Συμμετοχή & Δραστηριότητες
Από το 2021 είμαι πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Ν. Αττικής και αντιπρόσωπος στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος. Το 2020 εκλέχθηκα αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “Διάζωμα” με πρόεδρο τον κ. Σταύρο Μπένο. Την περίοδο 1997-2006 ήμουν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στην Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου, στην Ομοσπονδία Μουργκάνας, αντιπρόσωπος για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Νοτίου Αφρικής. Το 2015 – 2019 εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας. Είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Κορινθίας, Εθελοντικών Οργανώσεων στην Κορινθία και ως οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

▀ Αξιοποίηση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης
Χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας και ιδιαίτερα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ώστε να υπάρξει μια καλύτερη επαφή με κοινωνικές ομάδες κατά τη διάρκεια μελλοντικών προεκλογικών εκστρατειών. Σήμερα, υπάρχει μια επαφή με περίπου 5000 άτομα τα οποία παρακολουθούν τη συμμετοχή μου και την αρθρογραφία μου σχετικά με τοπικές δράσεις και εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου.

About Μαρία Νικολοπούλου