Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καταγγελία ασθενή : Το νοσοκομείο Κορίνθου ΝΟΣΕΙ … θεραπεύστε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ άλλος δρόμος δεν υπάρχει! 

Καταγγελία ασθενή : Το νοσοκομείο Κορίνθου ΝΟΣΕΙ … θεραπεύστε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ  άλλος δρόμος δεν υπάρχει! 

Πλήρης για άλλη μία φορά  η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενείς από κορονοϊό.

Όποιος ασθενής επισκέπτεται το νοσοκομείο Κορίνθου βρίσκεται σε μια χαώδης κατάσταση κυρίως  από την έλλειψη ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού .

«Καζάνι που βράζει τα «επείγοντα» στο δημόσιο Νοσοκομείο Κορίνθου , είναι ο τίτλος καταγγελίας;που δεχθήκαμε,  από  ασθενή που χρειάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο το προηγούμενο  Σαββατοκύριακο .

Πιο συγκεκριμένα μας κατήγγειλε:

Χρειάστηκα λόγο σοβαρού προβλήματος υγείας να βρεθώ στην παθολογική κλινική των επειγόντων  το Σάββατο 19/11/2022, όπου υπήρχε μόνο ένας γιατρός ο κ Καρακωνσταντής , ο οποίος έτρεχε στην κυριολεξία να αντιμετωπίσει σοβαρά περιστατικά από θανάτους , μέχρι εξαγριωμένους ασθενείς που περίμεναν ατελείωτες ώρες προκειμένου να προλάβει να τους δώσει κάποια βοήθεια .

Εγώ μετά από δύο ώρες προσμονής και ταλαιπωρίας , με πυρετό και μέσα σε άγνωστα περιστατικά (λόγω υποκείμενων νοσημάτων, φοβήθηκα μήπως κολλήσω κάποιο επιπλέον νόσημα ) αποχώρησα με την ελπίδα πως αν ξαναπάω το βράδυ ίσως είχα μεγαλύτερη τύχη  και κάποιος γιατρός θα υπήρχε , που θα προλάβαινε να με δει.

Φρούδες ελπίδες όμως το Σάββατο το βράδυ στο νοσοκομείο γινόταν ο διπλός χαμός , λυπήθηκα τον έρμο γιατρό ο οποίος ήταν ο ίδιος εφημερεύων από το πρωί μέχρι το βράδυ και  εξακολουθούσε να τρέχει με τον ίδιο πρωινό ρυθμό , έτρεχε επαναλαμβάνω κυριολεκτικά από τον ένα ασθενή στον άλλο !!!

Μετά από κάποιες ώρες  αποφάσισα πως δεν μπορώ να περιμένω άλλο και αποχώρησα για δεύτερη φορά , προκειμένου  επισκεφτώ ιδιώτη γιατρό έστω και αν τα οικονομικά μου δεν το επέτρεπαν .

Αγαπητοί κύριοι της διοίκησης του Νοσοκομείου Κορίνθου ,εγώ και τώρα δώστε λύση , δεν επιτρέπεται να μην καταγγέλλετε αυτή την απαράδεκτη και προσβλητική κατάσταση για τους ασθενείς, να μην δίνετε λύση .  στο όνομα οποιωνδήποτε  συμφερόντων

Αγαπητοί κύριοι της διοίκησης του Νοσοκομείου Κορίνθου η εικόνα  των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών δείχνει και την γενικότερη εικόνα του νοσοκομείου και η εικόνα του Νοσοκομείου Κορίνθου που διοικείτε , είναι επιεικώς απαράδεκτη!

Αγαπητοί κύριοι της διοίκησης του Νοσοκομείου Κορίνθου δεν μπορεί η κάλυψη των τμημάτων επειγόντων  περιστατικών να γίνεται με γενικούς γιατρούς και όποτε επιτρέπει ο φόρτος εργασίας με κλινικούς γιατρούς., δεν μπορεί να συνεχιστούν  οι διακομιδές λόγω ελλείψεων Ιατρών βασικών Ειδικοτήτων σε Νοσοκομεία των Αθηνών.

ΈΛΕΟΣ … Το νοσοκομείο ΝΟΣΕΊ θεραπεύστε το ΕΔΩ  και ΤΩΡΑ  άλλος δρόμος δεν υπάρχει! 

Τα στοιχεία από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκαν : 

Σε ημερήσια βάση, όσον αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα αναφέρονται καθημερινά οι νοσηλείες στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της.

Ετσι, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Δευτέρα 21 Νοεμβρίου- συνολικά 88 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 6, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 6, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 16, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 18 (τα 5 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 20 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 22.

About Μαρία Νικολοπούλου