Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καταγγελία: Αστυνομικός στην Κόρινθο πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί που φρόντιζε εθελόντρια;;;

Καταγγελία: Αστυνομικός στην Κόρινθο πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί που φρόντιζε εθελόντρια;;;

Το γεγονός κατήγγειλαν η   φιλοζωική ιστοσελίδα  και η Giota Karavizinia στο facebook

Έχουμε τελειώσει ως είδος!!! Χθες στην περιοχή της Καλλιθέας Κορίνθου και ώρα 2.33 πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι αδεσποτουλα 7 μηνών που σίτιζε γνωστή εθελόντρια της
περιοχής

Ο Θάνατος επήλθε ακαριαίως

.Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στα πλαίσια του αυτόφωρου και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία.
Σήμερα το πρωί ενημερώθηκε η Κτηνιατρική Υπηρεσία Κορίνθου όπου μετέβη στο σημείο για αυτοψία και δυστυχώς δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία , περισυλλογή του νεκρού ζώου και νεκροψία.
Ο Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄Σχέσεις Στοργής΄΄ και ο ΄΄Σύλλογος Αγάπης για Ζώα Βλάσσης΄΄ καταδικάζουν τέτοια περιστατικά κακοποίησης και θανάτωσης ζώων και την ασύδοτη οπλοχρησία που επιτρέπει στον καθένα να ξεσπάει σε άδολες τετράποδος ψυχές.

Επιπλέον καταγγέλλει την σκόπιμη παραπληροφόρηση σε σχέση με τα δικαιώματα σίτισης και περίθαλψης σε εθελοντές από την κτηνιατρική Υπηρεσία καθώς και την μη τήρηση της νόμιμης διαδικασίας με αποτέλεσμα την παραμονή του νεκρού ζώου στον τόπο εκτέλεσης. Τα σωματεία μας επιφυλάσσονται για τα νόμιμα

 

About Μαρία Νικολοπούλου