Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καταγγελία … για την παραλία Κεχρεών

Καταγγελία … για την παραλία Κεχρεών

Ακροατής της  εκπομπή του Ραδιο Ηλέκτρα, 98,8 και του Νίκου Νικολόπουλου προέβη σε καταγγελία σχετικά με  την κατάληψη της παραλίας των Κεχρεών  που σύμφωνα με τον ίδιο  έχει μετατραπεί σε απέραντο μπιτς μπαρ.

Σήμερα το πρωί κατήγγειλε  ότι ο επιχειρηματίας έχει καλύψει όλο  το χώρο με ομπρέλες και ξαπλώστρες για να φτιάξει την ιδιωτική του επιχείρηση, παρεμποδίζοντας τους λουόμενους  που δεν επιθυμούν ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν τον καφέ ή το ποτό τους προκειμένου να κάνουν ένα μπάνιο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την παραλία Κεχρεών που βρίσκεται απέναντι από το στρατόπεδο ανάμεσα στην Κόρινθο και τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, πανέμορφη παραλία με χρυσαφένια άμμο και πεντακάθαρα νερά.  Στην άκρη της βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος των Κεχρεών, που ήταν το ανατολικό λιμάνι της Κορίνθου.

Σύμφωνα λοιπόν  με όσα καταγγέλλονται  δημιουργούνται  ερωτήματα  από τους κάτοικους της περιοχής:

  1) Ποιο είναι το συμφωνητικό προβλέπεις κατάληψης του συγκεκριμένου χώρου     από την επιχείρηση;

   2)Ο επιχειρηματίας τον έχει υπερβεί ;

   3) Είναι καθ΄ όλα νόμιμος ;

4)  Η δημοτική αρχή έδωσε  άδεια κάλυψης τόσης έκτασης  και άφησε  απροστάτευτους  τους λουόμενους  που δεν επιθυμούν να πληρώνουν προκειμένου να  κάνουν ένα μπάνιο; 

Εμείς στα πλαίσια της αντικειμενικής πληροφόρησης αναφέρουμε το γεγονός,  δίχως όμως να γνωρίζουμε αν ο επιχειρηματίας πληρεί τις νόμιμες  υποχρεώσεις του , γι αυτό ζητούμε από τον Δήμο να ελέγξει την καταγγελία και να δώσει της απαιτούμενες απαντήσεις .

Είναι γεγονός πως η ιστορία με την κατάληψη των παραλιών στο δήμο Κορινθίων  από ιδιώτες,  τείνει να γίνει μόδα και μάλιστα κακή μόδα , γι αυτό ας τηρηθεί το ¨μέτρον άριστον”…

Σ.Σ Εμείς είμαστε υπέρ της ανάπτυξης του τόπου υπό προϋποθέσεις όμως , να είναι πάντα  υπέρ του κοινού συμφέροντος .

About Μαρία Νικολοπούλου