Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο “Αγία Σοφία”

Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο “Αγία Σοφία”

Ερευνώνται καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τραυματιοφορέα στο Παίδων “Αγία Σοφία”. Ο εργαζόμενος βρίσκεται σε αναστολή καθηκόντων.

Σοβαρότατες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” ερευνώνται τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει η έρευνα σε βάρος ενός τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, μετά από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Έχει διαταχθεί και έχει γίνει ΕΔΕ, με το πόρισμα να αποκαλύπτει ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για την τέλεση της εν λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ο τραυματιοφορέας βρίσκεται σε αναστολή καθηκόντων από την περασμένη Πέμπτη, ενώ αύριο περνάει από Πειθαρχικό Συμβούλιο και μόλις ολοκληρωθεί θα διαβιβαστούν οι φάκελοι (ΕΔΕ και Πειθαρχικό) σε Εισαγγελέα και ΥΠΕ.

Το υπουργείο Υγείας είναι ενήμερο για το περιστατικό αυτό και η θέση του είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοιου είδους περιστατικά.

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου