Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καταπολέμησε τη κατακράτηση με ένα εύκολο φυσικό διουρητικό ρόφημα

Καταπολέμησε τη κατακράτηση με ένα εύκολο φυσικό διουρητικό ρόφημα

Θέλεις και εσύ ένα εύκολο φυσικό διουρητικό ρόφημα χωρίς πολλά υλικά; Αν έχεις κατακράτηση υγρών που δεν λέει να φύγει, τότε βρήκες τη λύση.

Πολλές από εμάς , υποφέρουμε από την ενοχλητική κατακράτηση υγρών και μέσα στη μέρα έχουμε αρκετά φουσκώματα και πρηξίματα. Ξέρω ότι έχεις δοκιμάσει πολλά διουρητικά φάρμακα και αυτό σε έχει κουράσει.

Ωστόσο, μην απελπίζεσαι γιατί σου έχω τη λύση με το πιο εύκολο φυσικό διουρητικό ρόφημα. Μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου, με ελάχιστα υλικά και μπορείς να το καταναλώνεις άνετα μέσα στη μέρα. Εκτός από δροσιστικό, είναι και υγιεινό και θα σε βοηθήσει άμεσα στην ενοχλητική κατακράτηση υγρών.

Νιώσε στη στιγμή ανάλαφρη και ανανεωμένη με ένα από τα πιο φυσικά ροφήματα. Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείς:

 

giatroi3

 Γιατροί – Υγεια

 

Υλικά:

3 ποτήρια νερό
1 φρέσκο λεμόνι
1 πορτοκάλι
Μισό κουταλάκι του γλυκού στέβια
1 φακελάκι τσάι
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
Μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
Μία κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση

Η διαδικασία για να φτιάξεις αυτό το ρόφημα, είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Βάλε το νερό να ζεσταθεί για περίπου 5 λεπτά και πρόσθεσε μέσα το φακελάκι με το τσάι μέχρι να διαλυθεί. Απέσυρε από τη φωτιά και πρόσθεσε τη στέβια, το κόκκινο πιπέρι, τη κανέλα σε σκόνη και το μέλι.

Ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος στύψε το λεμόνι και το πορτοκάλι και ρίξε τα μέσα στο μείγμα. Βάλε το ρόφημα μέσα σε ένα μπουκάλι και κούνα το για να ανακατευτούν όλα τα υλικά μαζί. Το ρόφημα είναι έτοιμο να το δοκιμάσεις.

Σου προτείνω να πίνεις ένα ποτήρι κάθε πρωί πριν το πρωινό σου με άδειο στομάχι. Εκτός από διουρητικό, διασπάει και το λίπος και καθαρίζει το έντερο μας. Αν θέλεις να είναι πιο γλυκό, πρόσθεσε λίγο παραπάνω στέβια ή μέλι.

Φύλαξε το μέσα στο ψυγείο για περίπου 2-3 μέρες. Για να έχεις παραπάνω ποσότητα, διπλασίασε τα υλικά. Ένα από τα πιο υγιεινά και χρήσιμα φυσικά ροφήματα που θα σε βοηθήσουν πολύ.

www.eisaimonadiki.gr

About Μαρία Νικολοπούλου