Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καταστήματα Κορίνθου:5 μυστικά για να δείχνεις πάντα περιποιημένος

Καταστήματα Κορίνθου:5 μυστικά για να δείχνεις πάντα περιποιημένος
Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός webkotinthow.gr σας παρυσιάζει 
μοναδικές στιλιστικές προτάσεις από τα καταστήματα της πόλης της Κορινθου:
 

Δεν φτάνει να είσαι όμορφος μόνο εξωτερικά αλλά αυτό θα πρέπει να το βγάζειςκαι προς τα έξω.

Η εμφάνιση είναι αυτό που όλοι γύρω μας βλέπουν πρώτα σε εμάς όταν μας γνωρίζουν και αυτό είναι φυσικά και αυτό τα χαρακτηριστικό που τους κάνει να σχηματίζουν είτε καλή είτε κακή εικόνα για εμάς.

Το να είσαι πάντα περιποιημένος και μοντέρνα ντυμένος σίγουρα μπορεί να σε κάνει να κερδίσεις πολλά, από την κοπέλα των ονείρων σου μέχρι και μία συνέντευξη για δουλειά. Ας δούμε λοιπόν το μυστικό για να είσαι πάντα μοντέρνα ντυμένος.

Κλασσικό ντύσιμο

JBEZIRGIANNIS

ΜΠΕΖΙΡΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ – Χειροποίητα Ανδρικά Ενδύματα

ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ

Αναμφισβήτητα το κλειδί σε μία προσεγμένη εμφάνιση είναι το κλασσικό αλλά με μία μοντέρνα νότα ντύσιμο. Το να φορέσεις κουστούμι μπορεί να σου μοιάζει ξεπερασμένο και να το έχεις συνδέσει (άδικα βέβαια!) με το να το φοράς μόνο σε γάμους και βαπτίσεις. Μοιραίο λάθος!
Ένα κουστούμι μπορεί να φορέθει ακόμη και στην καθημερινότητά σου, αρκεί βέβαια να μην θυμίζει τα κουστούμια που φορούσαν οι παππούδες μας. αυτό στο οποίο σίγουρα θα πρέπει να επενδύσεις είναι ένα blazer ή ένα σακάκι κουστουμιού. Προτίμησε μονόχρωμο σακάκι (αλλά θα είσαστε και μέσα στη μόδα με καρώ) και αγόρασέ το σε σκούρες ή μπεζ αποχρώσεις ,όπως τα ακκάκια που έχει το καταστημα Λειβαδιώτη 
στην Κόρινθο Κύπρου 41

Το ρολόι δεν είναι μόνο για να μας δείχνει την ώρα αλλά παράληλα μπορεί κάλιστα να αποτελέσει το απαραίτητα »κόσμημα» του ανδρικού χεριού. Ένα  χρυσό ρολόι, όπως τα Gekko της Cartier Santos σίγουρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον, όμως πέρα από το γεγονός ότι είναι εντυπωσιακό δεν δείχνει τίποταα άλλο παρά ότι ήσασταν αρκετά πλούσιος για να το αγοράσετε. Εσείς αυτό που θα πρέπει να προσέξτε όταν διαλέξετε ρολόι εάιναι απλά αυτό να ταιριάζει στο στυλ σας, είτε δηλαδή κάτι επίσημο είτε πιο αθλητικό.

ΚΑΡΣΟΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Ωρολόγια – service – αναπαλαιώσεις

Οι κατάλληλες μπλούζες

Μπορεί φαινομενικά να σου μοιάζει ασήμαντο, όμως σε ένα ντύσιμο μεγάλη σημασία παίζει το το τι τύπο μπλούζας η πουκάμισο θαεπιλέξεις να φορέσεις
Εξαιρετικές ,διαχρονικές προτασεις έχει το καταστημα lacoste
στην Κόρινθο οδός
Δερβενακίων 6
Εάν θες να έχεις κλασσικό στυλ θα ήταν προτιμότερο να έχεις μπλούζες μονόχρωμες (μαύρες, λευκές, γκρι, θαλασσί) ή και πουκάμισα. Αυτές οι περιπτώσεις είναι αρκετά εύκολες να συνδυαστούν με οποιονδήποτε τύπο παντελονιού ή σακακιού. Μία έξυπνη ιδέα είναι να φορέσεις σακάκι με ένα απλό μπλουζάκι από μέσα. Αυτό σίγουρα θα κάνει την εμφάνισή σου προσεγμένη αλλά και μοντέρνα.

Ένα φρέσκο κούρεμα

Ένα προσεγμένο χτένισμα μπορεί σίγουρα να σας κάνει να φαίνεστε σαν να δίνετε ιδιάαιτερη προσοχή στον εαυτό σας και ότι είσαστε πάντα περιποιημένοι. Ειδικά με βάση τις τελευταίες τάσεις, αρκετοί είναι οι άνδρες που επιλέγουν ένα συγκεκριμένο είδος κουρέματος, αρκετά κοντά στα πλαϊνά και πιο μακρία στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Το ζητούμενο βέβαια, άσχετα με το πως θα αποφασίσετε να κουρέψετε τα μαλλιά σας, είναι πάντα να τα έχετε καλοχτενισμένα.

Καλά και καθαρά παπούτσια

About Μαρία Νικολοπούλου