Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΚΚΕ: «Η υγεία του λαού δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζεται κορόνα-γράμματα» (VIDEO)

ΚΚΕ: «Η υγεία του λαού δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζεται κορόνα-γράμματα» (VIDEO)

«Καμία επανάπαυση! Η υγεία του λαού δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζεται κορόνα-γράμματα. Τώρα να παρθούν μέτρα προστασίας της υγείας» τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ”νέο ΕΣΥ” – Οι θέσεις του ΚΚΕ».

Σχολιάζοντας τα μέτρα, που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, υπογράμμισε ότι «είναι τα ίδια που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση, των περίπου 7.000 κρουσμάτων σε μια μέρα, των 60 θανάτων τη μέρα, των εκατοντάδων διασωληνωμένων» και πρόσθεσε πως «η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη, αφού η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην επίθεσή της στο δικαίωμα του λαού για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας – πρόνοιας». 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος και σημείωσε πως το σύνθημα “Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα” που γράφτηκε, φωνάχτηκε και συμφωνεί μαζί του η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, μπορεί να γίνει πράξη, μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, μόνο αν ο λαός, παλέψει μαζί με το ΚΚΕ.

Δείτε το βίντεο

 

About Μαρία Νικολοπούλου