Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κομψά κουρέματα για γυναίκες 50+

Κομψά κουρέματα για γυναίκες 50+

Το κούρεμα που επιλέγουμε είναι βασικός καθοριστικός παράγοντας ολόκληρης της εμφάνισής μας. Πολλές φορές μας απασχολεί τι θα ταιριάζει στο πρόσωπο, το στιλ και την ηλικία μας και τι θα μας κολακεύει. Και παρακολουθώντας και τις τάσεις κάθε εποχής, επιλέγουμε με βάση όλα αυτά τα στοιχεία. Πολλές είναι οι γυναίκες που, όσο μεγαλώνουν, τρομάζουν με τους πειραματισμούς στο μαλλί τους και τείνουν να μην κάνουν μεγάλες αλλαγές, θεωρώντας ότι αυτές δε συνάδουν με την ηλικία τους. Ωστόσο, πρέπει όλες να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να διαλέξουμε όποιο κούρεμα μας αρέσει και μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Αν ψάχνεις κάποιες ιδέες για κομψά κουρέματα για γυναίκες 50+, μπορείς να ρίξεις μια ματιά παρακάτω.

Ιδέες για μοντέρνα και κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες 50+ χρονών

TAKIS COIFFURES – Μαυροκορίδης Παναγιώτης Π.

Ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά

Ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά

Ένα από τα πιο απλά κουρέματα, το οποίο όμως δεν παύει ποτέ να εντυπωσιάζει, είναι τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά. Είναι ιδανική επιλογή για όλα τα πρόσωπα και τις ηλικίες. Αυτό το wavy look θα σου δώσει μια ανεπιτήδευτα νεανική εμφάνιση και είναι ένα πολύ εύκολα διαχειρίσιμο hairstyle. Όσο για το μήκος του μαλλιού, μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα, αν και ένα μεσαίο μήκος θα ήταν υπέροχη επιλογή.

Μακρύ καρέ με μαλλιά ίδιου μήκους

Μακρύ καρέ με μαλλιά ίδιου μήκους

Μία πολύ κομψή επιλογή για κούρεμα για τις πιο ώριμες γυναίκες είναι ένα μακρύ αυστηρό καρέ. Το λεγόμενο blunt lob που θέλει τα μαλλιά να είναι στο ίδιο μήκος αποτελεί αγαπημένο κούρεμα πολλών γυναικών. Αν ψάχνεις μία φινετσάτη επιλογή, η οποία θα σε κάνει να δείχνεις πάντα σικ και καλοχτενισμένη, τότε πρέπει να εμπιστευτείς αυτό το hairstyle.

Ομορφιά στην Κορινθία

Shaggy κουρέματα για γυναίκες 50+

Shaggy κουρέματα για γυναίκες 50+

Το shag κούρεμα είναι η απόλυτη τάση του 2022. Είναι μια αγαπημένη αναβίωση από τη δεκαετία του ’70, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα σε όλο το μαλλί και, συνηθέστερα, αφέλειες κομμένες με παρόμοιο τρόπο. Είναι ένα κούρεμα που θα ταιριάξει υπέροχα σε όλες τις ηλικίες, όπως δείχνουν και οι πάντα απαστράπτουσες Jennifer Lopez και Halle Berry.

Pixie κουρέματα για γυναίκες 50+

Pixie κουρέματα για γυναίκες 50+

Τα πιο κοντά κουρέματα είναι συνήθως ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών. Ωστόσο, αν ανήκεις στις τολμηρές, το pixie cut θα γίνει το αγαπημένο σου hairstyle. Είναι το κατάλληλο κούρεμα για δυναμικές γυναίκες, που αποπνέουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που το επιλέγουν τόσες γυναίκες πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Δες επίσης: 7 Τάσεις στα κουρέματα της Άνοιξης 2022

Κοντό καρέ

Κοντό καρέ

Αν θέλεις μία καλή αλλαγή, τόλμησε να κόψεις τα μαλλιά σου σε αρκετά κοντό μήκος και να αποκτήσεις το τέλειο κοντό καρέ. Ειδικά για τα πρόσωπα με ωραίες γωνίες, αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό. Αν το συνδυάσεις δε και με μία αυστηρή φράντζα, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Πρόκειται σίγουρα για ένα κούρεμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς.

Αυτές είναι κάποιες μοναδικές ιδέες για κουρέματα που κολακεύουν ιδιαίτερα τις γυναίκες 50+ χρονών. Σαφώς η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει ό,τι κούρεμα της αρέσει και την κάνει να νιώθει αυτοπεποίθηση, χωρίς να σκέφτεται την ηλικία της. Αν, ωστόσο, θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο κούρεμα που θα έχει εγγυημένη επιτυχία, τα παραπάνω θα σου λύσουν τα χέρια.

About Μαρία Νικολοπούλου