Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κορινθία: Καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου κοριτσιού

Κορινθία: Καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου κοριτσιού

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας παρενόχλησε ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 13 ετών στο Λέχαιο Κορινθίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το DMnews.gr το απόγευμα της Παρασκευής 11/2, συνελήφθη από Αστυνομικούς του ΤΑ Κορίνθου ένας 52χρονος άνδρας Ελληνικής καταγωγής, κάτοικος χωριού Κορινθίας για ”Απειλή και Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας”.

Αναλυτικότερα μία μητέρα από την Αλβανία, κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση στην οποία ανέφερε ότι άγνωστος δράστης πλησίασε την 13χρονη κόρη της δίπλα στο σχολείο Λεχαίου που πήγαινε, με το αυτοκίνητό του και άρχισε να την παρενοχλεί, απευθύνοντάς της εκφράσεις και υπονοούμενα χυδαίου και σεξουαλικού περιεχομένου.

Στη συνέχεια, αφού η ανήλικη απομακρύνθηκε από το σημείο και έφτασε στο σχολείο ο δράστης συνέχισε να την ακολουθεί και να της προκαλεί τρόμο και ανησυχία.

Οι Αρχές άρχισαν να ψάχνουν τον δράστη, τον οποίο εντόπισαν και οδηγήθηκε στο ΤΑ Κορίνθου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η μητέρα με την ανήλικη, η οποία αναγνώρισε τον 52χρονο. Ο δράστης θα οδηγηθεί αρμοδίως.

πηγή-loutraki365.gr

About Μαρία Νικολοπούλου