Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κόρινθος -Μια άκρως υπεύθυνη στάση απέναντι στους πελάτες του από το “KAZE” για τον κορωνοϊό

Κόρινθος -Μια άκρως υπεύθυνη στάση απέναντι στους πελάτες του από το “KAZE” για τον κορωνοϊό

Αγαπητοί μας πελάτες, για την KAZE SEASIDE MENTALITY πρώτη προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της υγείας των εργαζόμενων και των πελατών της.

Για το λόγο αυτό η επιχείρηση KAZE με δικά της έξοδα έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 80 rapid test στους εργαζόμενους της, σε όλες τις θέσεις, ενώ έλαβε αυστηρά μέτρα προστασίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τα κρούσματα που αφορούν τους εργαζόμενους της KAZE SEASIDE MENTALITY με δίκη μας πρωτοβουλία καταγράφηκαν και απομακρύνθηκαν άμεσα μαζί με τις στενές τους επαφές για προστασία της υγείας τους αλλά και των γύρω τους.

Για να μην υπάρξει επέκταση της μετάδοσης του COVID-19 σε άλλους εργαζόμενους αποφασίσαμε, προληπτικά, να μη λειτουργήσουμε το κατάστημα μας για να έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε γενική απολύμανση όλων των χώρων και ταυτόχρονα να διεξάγουμε προληπτικά test σε όλο το προσωπικό προκειμένου να ξεκινήσουμε τη λειτουργία του καταστήματος μας δίχως κανέναν ενδοιασμό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες ημέρες όποτε και θα σας κρατούμε ενήμερους όλους και όλες σας με νέα μας ανακοίνωση.

Όπως πάντα παραμένουμε στη διάθεση σας.. στο πλαίσιο των σχέσεων εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει και είμαστε βέβαιοι πως μαζί θα ανταπεξέλθουμε σε όλες αυτές τις προκλήσεις.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Για την ομάδα της KAZE SEASIDE MENTALITY η διασφάλιση της δημόσιας υγείας παραμένει ζήτημα υψίστης σημασίας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η κοινωνία μας δοκιμάζεται.

Με εκτίμηση εκ μέρους της ομάδας 

KAZE SEASIDE MENTALITY

About Μαρία Νικολοπούλου