Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κόρινθος -βίντεο: Προφυλακίστηκε ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Κόρινθος -βίντεο: Προφυλακίστηκε ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 53χρονος που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 15χρονο Παντελή στα Εξαμίλια Κορινθίας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 53χρονος που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 15χρονο Παντελή στα Εξαμίλια Κορινθίας.

O Δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου, Παναγιώτης Νικολόπουλος μιλώντας στο Korinthostv τόνισε πως η οικογένεια ζητά την απόδοση της δικαιοσύνης για τον άδικο χαμό του 15χρονου Παντελή που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος, ο οποίος και τον εγκατέλειψε στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο 53χρονος

Σε τραγωδία κατέληξε την Τρίτη η βόλτα με τα πόδια μιας μητέρας με τον γιο της, καθώς ένας 53χρονος οδηγός πέρασε παρέσυρε τον 15χρονο, τον σκότωσε και προσπάθησε να κρυφτεί.

Μητέρα και γιος έβγαιναν κάθε απόγευμα για τη βόλτα τους, όμως αυτή ήταν η τελευταία φορά για τον νεαρό που έχασε τη ζωή του, όταν ο 53χρονος τον χτύπησε με το αμάξι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ στο αίμα του 53χρονου βρέθηκαν 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος, ενώ οι μαρτυρίες ότι ήταν μεθυσμένος προήλθαν και από αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Ο 53χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα που του άσκησε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα, στις 11 το πρωί, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Star είπε για τις τραγικές στιγμές: «Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρ’ όλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα,όχι προς Εξαμίλια. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι…»,

«Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε “το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Το έχασα. Μου το φάγανε”. Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια, έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί…» πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δίωξη κατά του 53χρονου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας Κορίνθου κατά του 53χρονου, ο οποίος παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 15χρονο μαθητή, που έκανε βόλτα με την μητέρα του, στα Εξαμίλια Κορινθίας το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός φέρεται να μετέβη στο σπίτι του, μαζί με τη γυναίκα του, που επίσης συνελήφθη, και να έκρυψε το αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο σπίτι του 53χρονου, έπειτα από σχετικές μαρτυρίες και εντόπισαν το εμπλεκόμενο ΙΧ, το οποίο φέρεται να έχει χτύπημα στο μπροστινό μέρος, που μαρτυρά τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε πάνω στο παιδί και τη μητέρα του.

Βίντεο από korinthostv.gr

About Μαρία Νικολοπούλου