Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κόρινθος: Φωτορεπορτάζ από την πολιτική συγκέντρωση του Γ.Γραμματέα του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα

Κόρινθος: Φωτορεπορτάζ από την πολιτική συγκέντρωση του Γ.Γραμματέα του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα

Σε πολιτική συγκέντρωση στην Κόρινθο μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας (διαβάστε εδώ εκτενή αποσπάσματα της ομιλίας). 

Η συγκέντρωση, που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης», είχε θέμα «Οργανώνουμε την αντεπίθεσή μας για σύγχρονους όρους δουλειάς, αμοιβής και ζωής! Με το ΚΚΕ μπορούμε!».

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα μέλη της ΚΕ Τηλέμαχος Δημουλάς και Νίκος Κουτουμάνος, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου. Επίσης παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κορίνθου, Βασίλης Νανόπουλος. Το «παρών» έδωσαν οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκος Γόντικας και Γιάννης Κελλάρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κιάτου, Βασίλης Νανόπουλος και Λουτρακίου, Χρήστος Ασημακόπουλος και της Κορίνθου Βιβή Τζέκου. 

«Σήμερα που τα τύμπανα του πολέμου έχουν ηχήσει στη γειτονιά μας αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο η ανάγκη συμπόρευσης με το ΚΚΕ»,  τόνισε η Κική Νανοπούλου, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας και μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του Κόμματος, ανοίγοντας την εκδήλωση. Καλωσόρισε ιδιαίτερα όλους όσοι συναντήθηκαν με το Κόμμα στους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος. Υπενθύμισε δε ότι, όπως έχει αποδείξει στη μακρόχρονη ιστορία του, το ΚΚΕ μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τον «γίγαντα λαό», να δώσει «πνοή» στους σημερινούς εργατικούς – λαϊκούς αγώνες.

Πριν την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα προβλήθηκε το βίντεο του Κόμματος που είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση δύο ετών από το ξέσπασμα της πανδημίας, τους αγώνες και τις διεκδικήσεις που αναπτύχθηκαν το διάστημα αυτό κόντρα στην επίθεση της κυβέρνησης και της εργοδοσίας.

Δείτε βίντεο από την συγκέντρωση

Τώρα είναι η ώρα να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας

902.gr

About Μαρία Νικολοπούλου