Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κώστας Σπυρόπουλος: Νέα καταγγελία από ηθοποιό

Κώστας Σπυρόπουλος: Νέα καταγγελία από ηθοποιό

Συνεχίζονται οι επώνυμες καταγγελίες εις βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου, με την ηθοποιό Χριστίνα Σαμπανίκου να αποκαλύπτει πως είχε μαζί του και αυτή “δυσάρεστη εμπειρία σε οντισιόν”, όπως έκανε γνωστό.

Τα όσα αποκαλύπτει η ηθοποιός, έρχονται λίγο μετά τις καταγγελίες της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και τη Λουκίας Μιχαλά οι οποίες κατήγγειλαν δημόσια τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρεις γυναίκες καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μάλιστα, η Χριστίνα Σαμπανίκου έκανε γνωστή την εμπειρία της απαντώντας στην ανάρτηση της Τζένης Μπότση στο Instagram. “Ευχαρίστως να συνυπογράψω καθώς είχα επίσης δυσάρεστη εμπειρία σε οντισιόν που βρέθηκα μόνη μου“, έγραψε στο σχόλιό της.

Η Τζένη Μπότση της απάντησε, αναφέροντας πως “πέρασες κι εσύ τα ίδια. Σε ευχαριστώ που το λες. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου”, με την Χριστίνα Σαμπανίκου να επανέρχεται σημειώνοντας ότι “ναι, περιμένω τρέμοντας από νεύρα. Τόσες μέρες γυρνάει στο μυαλό μου να το γράψω αλλά με σταματούσε το γεγονός που ήμουν μόνη στην οντισιόν, χωρίς μάρτυρα”.

“Υπήρξαμε θύματα του Κώστα Σπυρόπουλου”

Βόμβα στο ελληνικό θέατρο, καθώς νωρίτερα τρεις Ελληνίδες ηθοποιοί κατήγγειλαν δημόσια τον πασίγνωστο ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά ανακοίνωσαν ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

“Προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο”, γράφουν μεταξύ άλλων στην κοινή τους ανακοίνωση οι τρεις ηθοποιοί.

Η ανακοίνωση τους:

Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν.

ΛΑΜΠΡΗ
ΜΠΟΤΣΗ

About Μαρία Νικολοπούλου