Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Πάρε ιδέες για το πως θα το στολίσεις

Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Πάρε ιδέες για το πως θα το στολίσεις

Ανυπομονούμε να σας δείξουμε τις νέες τάσεις χρωμάτων για το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Συλλέξαμε τις καλύτερες χρωματικές τάσεις και ιδέες και σας τις παρουσιάζουμε. Ωστόσο, εμείς σας προτείνουμε, πέρα απο τις παρακάτω τάσεις, να προσθέσετε και την δική σας προσωπική πινελιά στο στολισμό. Με αυτό τον τρόπο θα εκφράσετε την αγάπη σας στα μέλη της οικογενεία σας.

 

  • Λευκό και ασημί: Αν θέλετε να φέρετε φως και κομψότητα στο σπίτι σας, αυτή είναι μια από τις πιο κατάλληλες επιλογές για να διακοσμήσετε τα Χριστούγεννα. Είναι ένας συνδυασμός που, από τη φύση του, βοηθά στη δημιουργία ενός χειμωνιάτικου, μαγικού και εκλεπτυσμένου περιβάλλοντος. Το λευκό χρώμα εμπνέει φρεσκάδα, χαρίζει γαλήνη και είναι ευέλικτο για να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Ενώ, το ασήμι συνδέεται με τον πλούτο και την επιτυχία. Έτσι, και τα δύο μαζί δίνουν μια αίσθηση ευρυχωρίας, καθαρότητας και καλύτερου φωτισμού.

 

      

 

  • Κόκκινο και λευκό : Από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς για να διακοσμήσετε τα Χριστούγεννα. Αυτό το μείγμα, καταφέρνει να εναρμονίσει το σπίτι με φανταστικό τρόπο και δημιουργεί μια πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα. Το λευκό χρώμα είναι ανοιχτό και γαλήνιο, ενώ το κόκκινο είναι ζωηρό, ζεστό, φιλόξενο και εκφράζει το πάθος για τις γιορτές.

 

 

  • Κάμελ, άμμου και σαμπανί : Μέσω αυτών των αποχρώσεων, οι άνθρωποι επιδεικνύουν ένα πιο χαλαρό και απαλό στυλ σπιτιού. Μια καλή ιδέα για να αναδείξετε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με αυτά τα χρώματα είναι να ενσωματώσετε φυσικές ίνες, μικρές χρυσές πούλιες και ξύλα σε ανοιχτούς τόνους. Χωρίς αμφιβολία, είναι μια πολύ chic επιλογή.

 

 

  • Ροζ και χρυσό : Αν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του σπιτιού σας αυτός ο συνδυασμός είναι υπέροχος. Ένα μοντέρνο, φωτεινό και εντυπωσιακό χρώμα που εντυπωσιάζει οπτικά οποιονδήποτε. Αυτό το χρώμα έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση, οπότε ήρθε για να μείνει και θα έχει έντονη παρουσία τα Χριστούγεννα.

 

 

  • Σαμπανί, ρόζ και χρυσό : Παρέχει έναν αέρα εκλεπτυσμένου και ρομαντισμού στο σπίτι, ειδικά για τη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα. Από τη μια, υπάρχει το σαμπανιζέ χρώμα που δείχνει κομψό και, από την άλλη, το Rose Gold που φέρνει βάθος και νεωτερικότητα. Ιδανικό μείγμα για άτομα που θέλουν να δείξουν την πρωτοτυπία τους μέσα από τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

 

Δείτε επίσης:

Ασημί με χρυσό χρώμα

Οι ροζ, σαμπανί και κόκκινες μπάλες συμβάλλουν στην αρμονία των χρωμάτων και τα πρωτότυπα κρεμαστά στολίδια δίνουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στον στολισμό!

Ένα ελεύθερο και χαλαρό αποτέλεσμα, που ξεφεύγει από το αναμενόμενο και το συνηθισμένο, όπως ακριβώς προστάζει το boho στυλ! ‘Οπου κι αν στραφεί το βλέμμα σου πάνω στο δέντρο, βλέπεις κάτι ιδιαίτερο και όμορφο!

About Μαρία Νικολοπούλου