Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μάγεψε η υπερπανσέληνος του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου (φωτο)

Μάγεψε η υπερπανσέληνος του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου (φωτο)

Το εντυπωσιακό Αυγουστιάτικο φεγγάρι στον συννεφιασμένο ουρανό, μάγεψε τους επισκέπτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου

Η Βραδιά Πανσελήνου, στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου, που συνδιοργάνωσε ο ΣΕΑΚ, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και το Σωματείο Λόγου και Τέχνης “ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ“, πρόσφερε ένα υπέροχο θέαμα στους επισκέπτες που από νωρίς βρέθηκαν μπροστά από τον Ναό του Απόλλωνα.

Την εκδήλωση άνοιξε η Αλίκη Μαρκαντωνάτου, μουσικός Αρχαίας Ελληνικής Λύρας, με μελοποιημένη λυρική ποίηση, παραδοσιακά τραγούδια και συνθέσεις, ενώ αφηγήθηκε και τον Μύθο της Γλαύκης που απόλαυσαν ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά.

Λίγο αργότερα, την σκυτάλη πήρε το συγκρότημα “FINAL ACT“ σε μια συναυλία με έντεχνα τραγούδια, αφιερωμένα στις παρέες του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, πλαισιωμένη με όμορφες χορογραφίες από χορεύτριες της σχολής χορού ARABESQUE, της Ελένης Βλάσση.

Τα καταστήματα της Αρχαίας Κορίνθου, έμειναν ανοιχτά με πολλές προσφορές, δίνοντας την δυνατότητα στους εκατοντάδες επισκέπτες να συνεχίσουν την βραδιά τους με ποτό ή φαγητό, απολαμβάνοντας το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου “ΤΡΙΗΡΗΣ” , για δεύτερη συνεχή χρονιά, φρόντισε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να απολαύσουμε μια ποιοτική βραδιά με ελεύθερη είσοδο σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του Νομού μας.

Πηγή :press-crew.gr photos: SzisidiS

About Μαρία Νικολοπούλου