Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μέγα πρόβλημα δημιουργούν στον Κυριάκο, πολιτικοί γενίτσαροι άλλων κομμάτων…

Μέγα πρόβλημα δημιουργούν στον Κυριάκο,  πολιτικοί γενίτσαροι άλλων κομμάτων…

Καρατσεκαρισμένη η παρακάτω πληροφορία, που θα έλεγε και η αλησμόνητη Μαλβίνα, αφού πηγή της είναι ένας δημοσιογράφος, με στενές επαφές με το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα μ’ αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οργισμένος με έναν απ’ τους βασικούς λογογράφους του, τον Γιάννη Βλαστάρη και τον επικεφαλής του επικοινωνιακού μηχανισμού της Ν.Δ., Χρύσανθο Λαζαρίδη, στους οποίους χρεώνει, ότι μαζί με τον Θεοδωρικάκο τον συμβούλεψαν να προβεί σε άσκοπες και επιζήμιες για το κυβερνητικό κόμμα, τοποθετήσεις και κινήσεις.“Γίναμε χλεύη των ηττημένων”, -η φράση αυτή αποδίδεται στον “παπατζή”, παππού του ΓΑΠ, Γιώργο Παπανδρέου- φέρεται να έχει πει ο πρωθυπουργός στον Γιάννη Βλαστάρη, μετά τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου που ακολούθησαν έπειτα από την τελευταία ομιλία του σε κοινοβουλευτική συζήτηση.
Αυτός είναι ο λόγος που  απενεργοποίησαν τα σχόλια στο YouTube του πρωθυπουργού.Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το άθλιο διάγγελμα που έκανε ο Μητσοτάκης μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, είχε συνταχτεί δια χειρός Βλαστάρη και όταν ανέβηκε στο YouTube μέσα σε λίγες ώρες είχε “εισπράξει”  60.000 dislikes!. 

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι ο λογογράφος του πρωθυπουργού Γιάννης Βλαστάρης είναι ένας ακόμα πολιτικός γενίτσαρος, αφού οι παλαιότεροι των θυμούνται να γράφει πύρινα άρθρα, κατά της δεξιάς,  σαν διευθυντής της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας” επί εποχή του Χρήστου Τεγόπουλου.

Πολιτικοί γενίτσαροι είναι και οι άλλοι δυο που αναφέραμε, απ’ το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος χρημάτισε γραμματέας στο Κ.Σ της ΚΝΕ, ενώ  ο Χρύσανθος Λαζαρίδης υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ εσωτερικού.

About Μαρία Νικολοπούλου