Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μαζική προσέλευση μελών του ΑΜΕΑ Κορινθίας, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη του Σωματείου, Οσίου Λουκά του Ιατρού

Μαζική   προσέλευση μελών του ΑΜΕΑ Κορινθίας,  στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη του Σωματείου, Οσίου Λουκά του Ιατρού
Μαζική ήταν η προσέλευση στην Αρτοκλασία που διοργάνωσε το Σωματείο την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη του Σωματείου, Οσίου Λουκά του Ιατρού.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Γκιολής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κορινθίων, κ. Νίκος Σταυρέλης, ο Πρόεδρος της Π.Ομ.Α.μεΑ. Πελοποννήσου, κ. Νίκος Καραλής και περισσότερα από 200 μέλη και φίλοι του Σωματείου ΑμεΑ Κορινθίας, που γέμισαν την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, αποδεικνύοντας την ουσιαστική ενότητα και δύναμη, αλλά και αναδεικνύοντας τη δυναμική και την ανοδική πορεία του Σωματείου προς το μέλλον.
Αξίζει να σημειωθεί επιπροσθέτως, η συγκινητική ανταπόκριση με την αθρόα προσέλευση των αγαπημένων μας παιδιών μετά μελών της διοίκησης από το Ευθύμειο Κέντρο και το ΚΔΑΠΑμεΑ “Εφυραίος Άθλος”.

About Μαρία Νικολοπούλου