Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

“Μαύρα” μαντάτα για τον Δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο – Ο ένας μετά τον άλλο του ” κουνά μαντίλι”

“Μαύρα” μαντάτα για τον Δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο – Ο ένας μετά τον άλλο  του ” κουνά μαντίλι”

“Μαύρα”  μαντάτα για τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο , ο ένας μετά τον άλλο Αντιδήμαρχο –  Πρόεδροι των νομικών προσώπων τον εγκαταλείπουν , δηλώνοντας παραίτηση .

Αυτή τη φορά το μαντήλι στον δήμαρχο κούνησε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης , Βαγγέλης Παπαιωάννου.

Άλλη μία ηχηρή αποχώρηση σημειώθηκε χθες το βράδυ , είχε  προηγηθεί μόλις πριν λίγες μέρες η παραίτηση  του Βασίλη Ταγαρά , Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής.

Όμως, δεν είναι μόνον  ο Βαγγέλης Παπαιωάννου και ο Βασίλης Ταγαράς που τα βρόντηξαν.

Είναι ο Θέμης Κουτσογκίλας , Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.- ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ο Σωτήρης Παπαδημητρίου , πρώην Πρόεδρος  του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Πιέτρης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού -Πολιτικής Προστασίας και προστασίας των ζώων Γιάννης  Καρασάββας  , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Πλατής  και τέλος ο πιος  στενός του συνεργάτης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας – Πρόνοιας. Σπύρος Ζαχαριάς , ο οποίος αρνείται να  είναι και πάλι  υποψήφιος , αν και επίσημα δεν έχει δηλώσει κάτι εναντίων του Β. Νανόπουλου ,εκτός  και   αν το  ένστικτο του κάτι  του λέει και αρνήται να συνεχίσει  …

Τώρα αν αναρωτιέστε τι  στην¨ευχή¨ συμβαίνει στο δήμο Κορινθίων και ο Βασίλης Νανόπουλος έχει χάσει  το  μεγαλύτερο στελεχιακό του δυναμικό, το οποίο μάλιστα αποτελείται από πολύ αξιόλογους και έμπειρους αυτοδιοικητικούς , με μεγάλη επιρροή στους Κορίνθιους δημότες ,   η απάντηση που λαμβάνω από τα στελέχη της δημοτικής αρχής ,  είναι “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ”!

Ο τρόπος με τον οποίο διοικείται ο δήμος, έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια, ακόμη και στο πιο στενό κύκλο των συνεργατών του κ.Νανόπουλου.

Το γεγονός είναι , πως η δημοτική αρχή δεν μπορεί να πείσει ούτε τους ίδιους τους συνεργάτες της και  σίγουρα κάτι μας λέει, και αυτό που  καταδεικνύει το γεγονός , είναι   πως πολύ πιο δύσκολα θα πεισθούν και οι Κορίνθιοι Δημότες που δεν έχουν δεί και ουσιαστικό έργο , παρά μόνο αυτά που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, εκτός εξαιρέσεων βέβαια .

Όσο για την διαχείρηση  όλων  αυτών των συσσωρεμένων προβλημάτων,  από πλευράς Νανόπουλου και συμβούλων του ,ομολογουμένως περιμέναμε μία πιο δραστική αντιμετώπιση  ,  οι σύμβουλοι του κ.Νανόπουλου όμως  ,αντί να του προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια,  περιορίζονται στο  να ασχολούνται με τρολαρίσματα σε  γνωστές   ιστοσελίδες , όπου σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν επώνυμα δημοτικοί σύμβουλοι ,  γράφουν με ψευδώνυμα άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του δημάρχου ,που αμείβονται  ,  μάλιστα από τον δήμο και κατά συνέπεια  από τους Κορίνθιους πολίτες .

Εγώ ταπεινά θα τους συμβούλευα μήπως να ασχοληθούν με τα μεγάλα προβλήματα της πόλης ή της παράταξης  ,όπως π.χ. πως θα σταματήσει όλη αυτή η διαρροή προς τον Βασικό  αντίπαλο του κ. Β. Νανόπουλου ,  τον Νίκο Σταυρέλη και να τελειώνουν με αυτά τα τρολ που μόνο γελοιοποίηση προσφέρουν στους ίδιους , άλλωστε είναι «γνωστόν τοις πάσι» ποιοι κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα ….

Εν πάση περιπτώση οι εθνικές εκλογές τελείωσαν και οι αυτοδιοικητικές έρχονται σύντομα , οπότε αναμένουμε να δούμε μία καυτή προεκλογική περίοδο , ή μήπως ο κύβος ερρίφθη νωρίς;

 

Ίδωμεν…

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου