Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση στην παραλία της Ποσειδωνίας Κορίνθου…! δείτεφωτο

Μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση στην παραλία της Ποσειδωνίας Κορίνθου…! δείτεφωτο

Με έκπληξη είδαμε σήμερα το πρωί  τσάπες , εκσκαφείς και ανατρεπόμενα φορτηγά να καθαρίζουν τον τεράστιο χώρο γύρω από το παλιό γνωστό σε όλους εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο του ρετσινάδικου  στην παραλία της Ποσειδωνίας.

Η πρώτη μας σκέψη πήγε στον δήμο Κορινθίων πως κάτι φτιάχνει , αλλά ψάχνοντας το θέμα μάθαμε ότι μία τεράστια έκταση 50 περίπου στρεμμάτων  στην περιοχή,  αγοράστηκε από ιδιώτη που σκέφτεται να την αξιοποιήσει τουριστικά .

Κατόπιν αυτού αναζητήσαμε τον δήμαρχο κ Β. Νανόπουλο , ο οποίος πράγματι μας επιβεβαίωσε πως είναι γνώστης του έργου και πως επιχειρηματίες σε εύλογο χρόνο θ΄ αξιοποιήσουν την παραλία της Ποσειδωνίας με ξενοδοχειακή  μονάδα.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κ. Νανόπουλος , το κτίριο του ιστορικού ρετσινάδικου θα αξιοποιηθεί και δεν θα γκρεμιστεί.

Εμείς ως Κορίνθιοι πολίτες  θα σταθούμε δίπλα στην επένδυση στηρίζοντας την , διότι η Κόρινθος  έχει απόλυτη ανάγκη από τουριστικές επιχειρήσεις , αν θέλει να αναπτυχθεί , όμως θα σταθούμε σθεναρά απέναντι σε οποιαδήποτε στέρηση δικαιωμάτων χρήσης ελεύθερων παραλιών όπως της Ποσειδωνίας από τους Κορίνθιους.

Αρκετές πολυθρόνες και ομπρέλες αλλά και  παράνομες παραθαλάσσιες εξέδρες έχουν κατακλείσει τις παραλίες της Κορίνθου  αφαιρώντας κάθε δικαίωμα πρόσβασης στους  Κορίνθιους πολίτες.

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι…! 

Τώρα βέβαια εξηγούνται και όλα τα μακρόχρονα σχέδια πεζοδρομήσεων , ποδηλατοδρομήσεων,μονοδρομήσεων, σχεδόν όλης της  Ποσειδωνίας , παρ’   όλα αυτά εμείς θα σταθούμε δίπλα στην επένδυση αρκεί να μην εμφανιστούν οι γνωστοί άγνωστοι(δεν αναφερόμαστε στους επενδυτές) με απώτερους προσωπικούς σκοπούς…Δήμαρχε όπως μας διαβεβαίωσες αναλαμβάνεις όλες τις τυχόν ευθύνες.

ΙΔΩΜΕΝ…

Ν.Ν.

          

NATURA-NEO
lacoste
MANA
3-461-2337497592
ΒΕΡΑΝΤΑ...
αναστασοπουλος

About Μαρία Νικολοπούλου